Ελλάδα

Λιγνάδης: “Δεν γνωρίζω πως προέκυψαν αυτές οι φήμες – Συνεχίζω στα καθήκοντά μου”

Μετά την διάψευση του κ. Λιγνάδη, η κ. Ακρίτα επανήλθε λέγοντας ότι το ρεπορτάζ της ισχύει και είναι διασταυρωμένο.

Parallaxi
λιγνάδης-δεν-γνωρίζω-πως-προέκυψαν-α-718314
Parallaxi
Στιγμιότυπο Βίντεο

Ο Δημήτρης Λιγνάδης διαψεύδει την έντονη φημολογία, που υπήρξε για την αποπομπή του από την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή, ότι «ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου».

«Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία» καταλήγει ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Έλενα Ακρίτα: Το ρεπορτάζ μου ισχύει και είναι διασταυρωμένο

Μετά την διάψευση του κ. Λιγνάδη, η κ. Ακρίτα επανήλθε λέγοντας ότι το ρεπορτάζ της ισχύει και είναι διασταυρωμένο.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης διαψεύδει την είδηση. Η Μενδώνη στην ανακοίνωση της ούτε διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει. Αν δεν υπάρχουν καταγγελίες για τον κ. Λιγνάδη και συνεπώς δεν ‘τον παραιτούν’ όπως γνωρίζω, θα τού ζητήσω συγγνώμη. Αν όμως υπάρχουν και δεν ‘τον παραιτούν’ τότε η πράξη της Μενδώνη είναι μια καθαρά πολιτική επιλογή που θα κριθεί ανάλογα», αναφέρει η δημοσιογράφος.

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10158421942849177

Με πληροφορίες από newsit.gr / skai.gr

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα