Top

Λιτανεία χωρίς να φορά κανείς μάσκα σήμερα στη Νέα Αμισό της Δράμας

Πρωτοφανές περιστατικό σήμερα στη Δράμα.

Parallaxi
λιτανεία-χωρίς-να-φορά-κανείς-μάσκα-σή-723723
Parallaxi

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στη Νέα Αμισό, που απέχει 4 χλμ από την πόλη της Δράμας. Στον ιερό ναός Αγίου Γεωργίου στη Νέα Αμισος Δράμας έγινε περιφορά της εικόνας της Αγίας Βαρβαρας με παριστάμενους περισσότερους από 50 πιστούς και σύμφωνα με τις 18 φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην τοπική διαδικτυακή ομάδα, ούτε ένας πιστός δεν φορά μάσκα και κανένα μέτρο ασφαλείας δεν τηρήθηκε.

Στη διάθεση της parallaxi είναι το σύνολο των φωτογραφιών μέσα και έξω από τη εκκλησία όπου ο ιερέας και το σύνολο των πιστών κάθονται κυριολεκτικά και περπατούν ο ένας δίπλα στον άλλον χωρις κανείς να φορά μάσκα.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί και επιβεβαιώνεται από κατοίκους της περιοχής ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το σάλο που δημιουργήθηκε πολλές από τις εικόνες έχουν ήδη κατέβει από την ομάδα.

Σε επικοινωνία της parallaxi με το ΑΤ Δράμας που καλύπτει τη Νέα Αμισό ο αρμόδιος αξιωματικός υπηρεσίας δήλωσε άγνοια για το τι συνέβη το πρωί στην περιοχή.

Να θυμίσουμε ότι η Δράμα ήταν από τις πρώτες πόλεις σε αριθμό νεκρών από τον ιό στην Ελλάδα αναφορικά με τον πληθυσμό της με έναν στους 4 κατοίκους θετικούς στον ιό το Νοέμβριο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα