Ελλάδα

Μάγδα Φύσσα: Σήμερα είμαι μισή, το ένα μου παιδί δεν είναι εδώ να μου πει χρόνια πολλά

«Ας μην ξεχνάμε και την μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε σε δημόσια θέα και πόσες άλλες».

Parallaxi
μάγδα-φύσσα-σήμερα-είμαι-μισή-το-ένα-μ-463797
Parallaxi

Η Μάγδα Φύσσα έστειλε το δικό της μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας, αναφέροντας πως «αυτοί που γιορτάζουν σήμερα ας τη χαρούν την ημέρα αυτή και να χαίρονται την κάθε μέρα με τα παιδιά τους».

Η ίδια μίλησε στο Debater και δήλωσε «Εγώ συγκεκριμένα έχασα το παιδί μου από τους φασίστες, από τους νεοναζί αυτής της χώρας. Σήμερα θα είμαι μισή. Το ένα μου παιδί δεν θα είναι εδώ να μου πει χρόνια πολλά. Το άλλο μου παιδί που είναι εδώ λοιπόν, θα πάρει όλο αυτό το βάρος επάνω του και μου πει χρόνια πολλά και για εκείνον και για τον αδερφό του που λείπει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα. Δύσκολο για όλους».

«Σήμερα είναι η ημέρα της μητέρας. Μιλώ ως μητέρα χαμένου παιδιού, το οποίο δολοφόνησαν οι νεοναζιστές αυτής της χώρας. Δεν είμαι μόνο εγώ σύμβολο. Είναι πάρα πολλές μητέρες εκεί έξω. Που πονούν, αφού και εκείνες έχουν χάσει το παιδί τους. Ας μην ξεχνάμε και την μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε σε δημόσια θέα και πόσες άλλες».

Η ίδια στρέφεται και προς τους πατεράδες που είναι «εξίσου το ίδιο τραγικά πρόσωπα κι αυτά. Πονούν κι αυτοί εξίσου το ίδιο, αφού και για αυτούς διαλύθηκαν οι οικογένειές τους».

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα