Ελλάδα

Μάνδρα: Συνελήφθη ο 14χρονος για τη δολοφονία του 17χρονου αδερφού του

Νωρίτερα το μεσημέρι είχε ομολογήσει ότι τον σκότωσε κατά λάθος στη στάνη της οικογένειας

Parallaxi
μάνδρα-συνελήφθη-ο-14χρονος-για-τη-δολο-899234
Parallaxi

Συνελήφθη ο 14χρονος που ομολόγησε νωρίτερα το μεσημέρι ότι σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του κατά λάθος στη στάνη της οικογένειας στη Μάνδρα.

Αναλυτικότερα, ο 14χρονος είπε προφορικά στο κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που είχε μεταβεί στη Μάνδρα ότι αυτός σκότωσε τον αδερφό του.

Ο ανήλικος νωρίτερα ήταν στη ΓΑΔΑ μαζί με τον πατέρα του και κατέθετε για εννέα συνολικά ώρες, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν πως ο μικρός έπεσε σε αντιφάσεις στα λεγόμενά του αναφορικά με το πώς βρέθηκε νεκρός ο αδελφός του, έχοντας μία σφαίρα κοντά στον αυχένα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, εναντίον του πατέρα θα ασκηθεί δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Υπάρχουν κάποια κενά στους ισχυρισμούς του 14χρονου, γι’ αυτό τον πήγαν στο σημείο της δολοφονίας, για να δείξει πώς έγινε και πού πέταξε το όπλο.

Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν το όπλο στο πρώτο στάδιο αυτοψίας και εκτιμούν ότι το όπλο απορρίφθηκε πρόχειρα εκεί αργότερα.

Επίσης αναμένεται το Σάββατο η νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να καθοριστεί η απόσταση από την οποία έχει βληθεί το θύμα, όπως και το ύψος, καθώς ο 14χρονος έχει μικρό ύψος και σωματοδομή. Δεν αποκλείουν, δηλαδή, η ανθρωποκτονία να έχει γίνει από άλλο άτομο, και πήρε την ευθύνη ο 14χρονος, που μπορεί να έχει μικρότερες νομικές συνέπειες.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα