Διεθνή

Μαντλίν ΜακΚαν: Μαρτυρία «καίει» τον 44χρονο – «Ήμουν κοντά στο ξενοδοχείο»

Νέα μαρτυρία ενισχύει την πεποίθηση των Γερμανικών αρχών, ότι ο Christian Brueckner βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση

Parallaxi
μαντλίν-μακκαν-μαρτυρία-καίει-τον-44χ-606781
Parallaxi

μαντλιν

Μία νέα μαρτυρία για την υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν, ενισχύει την πεποίθηση των Γερμανικών αρχών, ότι ο Christian Brueckner βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση της 4χρονής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Dailymail, μία πρώην σύντροφος του Γερμανού αποκαλύπτει ότι ο ίδιος είχε παραδεχθεί ότι βρισκόταν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε το μικρό κορίτσι το 2007.

Η Nakscije Miftari, η οποία γνώρισε τον βασικό ύποπτο όταν ήταν 17 ετών, δήλωσε πως είχε παρευρεθεί σε ένα πάρτι φίλων τους το 2014 και συζητούσαν όλοι μαζί για την υπόθεση που απασχολεί τις αρχές.

Αργότερα, το ίδιο βράδυ, Nakscije Miftari ρώτησε τον Γερμανό αν γνωρίζει για την υπόθεση και εκείνος της είπε:

“Ξέρω για τη Μάντι, ήμουν κοντά στο ξενοδοχείο εκείνη την περίοδο. Ζούσα στην περιοχή τότε. Δεν πρόκειται να πω κάτι περισσότερο. Δεν είμαι ηλίθιος, είμαι επιχειρηματίας”.

Η 25χρονη πλεόν Miftari, αποκάλυψε στις αρχές πως αργότερα χώρισε με τον 44χρονο καθώς βρήκε υλικό παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή του. Η ίδια, μάλιστα, του ζήτησε εξηγήσεις και εκείνος της επιτέθηκε.

Η συγκεκριμένη μαρτυρία, ενισχύει τις υποψίες των αρχών σε βάρος του καταδικασμένου παιδόφιλου. Είναι η πρώτη φορά που ο 44χρονός Γερμανός φέρεται να παραδέχεται ότι ήταν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

Με πληροφορίες από Dailymail

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα