Ελλάδα

Μαρούσι: Ο Κούγιας στην υπεράσπιση της 17χρονης που σκότωσε την 22χρονη

Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 17χρονης ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία

Parallaxi
μαρούσι-ο-κούγιας-στην-υπεράσπιση-της-1-729532
Parallaxi

Την υπεράσπιση της 17χρονης, που κατηγορείται ότι, σκότωσε την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του γραφείου του:

«Οι γονείς της 17χρονης Μ.Χ. ανέθεσαν στον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξιο Κούγια την υπεράσπιση της 17χρονης κόρης τους, η οποία προ ολίγων ημερών υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες αφαίρεσε τη ζωή της 22χρονης φίλης της».

Η 17χρονη χτύπησε με μπουκάλι την 23χρονη και μετά τη μαχαίρωσε 40 φορές

Σοκάρουν τα ευρήματα της άγριας δολοφονίας της 23χρονης κοπέλας στο Μαρούσι το απόγευμα της Κυριακής (11/12) από την 17χρονη φίλη της.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά, η 17χρονη καθ΄ομολογίαν δολοφόνος πάσχει από ψυχική νόσο και λαμβάνει εδώ και χρόνια φαρμακευτική αγωγή την οποία είχε διακόψει τον τελευταίο καιρό.

Το μόνο που κατάφερε να ψελίσει η ανήλικη δράστρια κατά τη σύλληψή της ήταν «θόλωσα και τη σκότωσα» όταν το θύμα της ζήτησε να μην ξαναβρεθούν.

Ήταν τέτοιο το μένος τη 17χρονης που η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε περίπου 40 μαχαιρώματα στο πρόσωπο και τον λαιμό ενώ η ανήλικη χρησιμοποίησε και ένα γυάλινο μπουκάλι.

Μάλιστα, απο την άγρια επιθεση, συμφωνα με αστυνομικές «πηγές» τραυματίστηκε και η ίδια καθως της κόπηκε ο τενοντας και το βράδυ της Δευτέρας μετεφέρθη στο νοσοκομείο Γεννηματάς οπου της παρεσχέθη ιατρικη βοήθεια, έγινε αξιολόγηση της κατάστασης και επέστρεψε στο «Ανηλίκων» όπου θα παραμείνει μέχρι την απολογία της.

Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 17χρονης ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία και παρέπεμψε την δικογραφία σε ανακριτή ανηλίκων.

Η 17χρονη ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί έως την Πέμπτη, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο πατρικό σπίτι της ανήλικης στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρούσι.

Η 17χρονη φιλοξενούσε τη φίλη της όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέσπασε καβγάς ανάμεσα τους. Γρήγορα η λογομαχία πήρε διαστάσεις και σε ανύποπτο χρόνο, η ανήλικη, άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να χτυπά την φίλη της στο λαιμό.

Πρώτα, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, χρησιμοποίησε ένα γυάλινο μπουκάλι για να της ανοίξει το κεφάλι.

Ο πατέρας της 17χρονης, που αντίκρισε λίγο αργότερα το σοκαριστικό θέμα, κάλεσε την Άμεση Δράση και στις 18:20 και ειδοποίησε για το αιματηρό συμβάν. Άμεσα οι αρχές έσπευσαν στο σπίτι και εντόπισαν τη νεαρή κοπέλα νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η δράστις που βρισκόταν ακόμα στο σημείο, συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Τμήμα για κατάθεση.

Ο πατέρας της ανήλικης που είναι γνωστός καρδιολόγος στην περιοχή, φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι η κόρη του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει αγωγή. Αυτό επιβεβαιώνουν και γείτονες της οικογένειας που αδυνατούν να πιστέψουν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε.

Η 17χρονη έχει άλλα δύο αδέρφια, ενώ η μητέρα της είναι καθηγήτρια σε Λύκειο του Αμαρουσίου.

Πηγή: iEidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα