Top

Μαρτυρία για την επίθεση στην Ηλιούπολη: Ήθελαν νεκρό

''Γνωρίζαν πως τα χτυπήματα τους μπορούσαν να σκοτώσουν.''

Parallaxi
μαρτυρία-για-την-επίθεση-στην-ηλιούπο-825856
Parallaxi
Πηγή: 902.gr

Στο Αυτόφωρο για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή, παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 30χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονική επίθεση εναντίον μελών του ΚΚΕ στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Ενώπιον του Εισαγγελέα υποστήριξε ότι δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό και αρνήθηκε ότι ανήκει σε ακροδεξιά οργάνωση.

Άλλα τρία άτομα ταυτοποιήθηκαν, με τον έναν να κατηγορείται και για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, πριν από 3,5 χρόνια.  “Ήθελαν νεκρό” λέει ο Bαγγέλης Βουλτσινός, ένας από τους τραυματίες στην επίθεση που συγκλονίζει μιλώντας στην ΕΡΤ3, κάνοντας λόγο για κάταγμα στα πλευρά του που προκλήθηκε από χτύπημα με αλυσίδα και για  οργανωμένο σχέδιο.

Συγκεκριμένα ο κ. Βουλτσινός αναφέρει: ”Ήρθαν προς το μέρος μας βρίζοντας μας. Μα χτύπησαν με γροθιές, κλοτσιές, αλυσίδες και άλλα βαριά όργανα κουβαλούσαν μαζί τους ακόμη και taser. Φαινόταν πως υπήρχε σχέδιο, τα χτυπήματα που κατάφεραν στα κεφάλια μας στους αυχένες, στις πλάτες και στα πόδια για να μας ρίξουν κάτω φαινόντουσαν να θέλουν μέχρι και νεκρό. Γνωρίζαν πως τα χτυπήματα τους μπορούσαν και θέλανε να σκοτώσουν. Έχω ένα κάταγμα στα πλευρά, δέχθηκα επίθεση με αλυσίδα. Μας επιτέθηκαν με λύσα και με οργανωμένο σχέδιο. Η επίθεση ξεκίνησε με τον επικεφαλης τους, ο οποίος φαινόταν ξεκάθαρα να δίνει το σήμα.”

Όπως υποστηρίζει, η επίθεση αυτή συνδέεται άμεσα με τα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Άλλωστε, μέλη του ΚΚΕ έδωσαν στη δημοσιότητα διαλόγους, στους οποίους φαίνεται να οργανώνονται ξυλοδαρμοί μέσα στο σχολείο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα