Top

Με ένταση σε υψηλούς τόνους ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής για τo «υπαίθριo πάρτι»

Ο δήμαρχος της περιοχής κατήγγειλε ότι, σύμφωνα με δικές του πληροφορίες, υπήρχε διαδικτυακό κάλεσμα από την Κυριακή.

Parallaxi
με-ένταση-σε-υψηλούς-τόνους-ο-δήμαρχος-591535
Parallaxi

Επεισόδια σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όταν νεαροί πέταξαν αντικείμενα σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο για να τους κάνουν σύσταση να διαλυθούν για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίπου 400 νεαροί που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και έπιναν, μόλις είδαν αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο άρχισαν να πετούν εναντίον τους μπουκάλια και πέτρες.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=RHztKoqZ42E&feature=emb_title

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ecnv10PftpQ

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς κάνει λόγο για προσκλήσεις που «μοιράστηκαν» με ηλεκτρονικό τρόπο επισημαίνοντας ότι «τέτοιου είδους συνωστισμοί αποτελούν ωρολογιακές βόμβες για την μετάδοση του κορονοϊού». Παράλληλα, αναφέρει ότι θα αποταθεί στον πρωθυπουργό επισημαίνοντας και το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών με ορμητήριο τη συγκεκριμένη πλατεία.

Μιλώντας τηλεοπτικά σήμερα ο δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής κατήγγειλε ότι, σύμφωνα με δικές του πληροφορίες, υπήρχε διαδικτυακό κάλεσμα από την Κυριακή και εκτίμησε ότι πίσω από αυτά τα υπαίθρια πάρτι βρίσκονται έμποροι και διακινητές ναρκωτικών. 

Για τον ίδιο, το ίδιο σκηνικό συνέβη και την Δευτέρα σύμφωνα με το οποίο όπως είπε «Είχαν μαζευτεί πάνω από 500 άτομα, πήγαν 6 άτομα από την ΔΙΑΣ και τους έκαναν σύσταση, το μόνο που έγινε ήταν να τους κυνηγήσουν με μπουκάλια και να φύγουν. Η δική μου η άποψη είναι ότι πίσω από τα καλέσματα αυτά είναι αυτοί που πουλάνε τα ναρκωτικά.” ενώ έκανε λόγο μεταξύ άλλων και “για γκέτο μετά τις 8 το βράδυ που κλείνει και η παιδική χαρά στην άνω πλατεία” ενώ ισχυρίστηκε πως συγκεντρώνονται άτομα από άλλες περιοχές.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα