Επικαιρότητα

Με τι καιρό θα ψηφίσουμε αύριο, Κυριακή

Η τελευταία πρόγνωση.

Parallaxi
με-τι-καιρό-θα-ψηφίσουμε-αύριο-κυριακή-996563
Parallaxi

Με άστατο καιρό φαίνεται πως θα ψηφίσουμε αύριο, καθώς η μέχρι τώρα πρόγνωση της ΕΜΥ δίνει κατά τόπους βροχές, καταιγίδες, αλλά και πτώση της θερμοκρασίας.

Συγκεκριμένα, στο Ιόνιο, τη Στερεά, την Πελοπόννησο και βαθμιαία στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές στη δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα στα δυτικά από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες και την Κρήτη, όπου από το βράδυ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Από το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φθάσει τους 20 με 22 βαθμούς και κατά τόπους τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Τι λένε Μαρουσάκης και Αρναούτογλου

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, τη μέρα των εκλογών θα επικρατούν συννεφιά, νότιοι άνεμοι και λασποβροχές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 με 27 βαθμούς.

Όπως ανέφερε και ο Σάκης Αρναούτογλου, την Κυριακή των εκλογών ο καιρός θα είναι άστατος με λασποβροχές και μπόρες στα ανατολικά ηπειρωτικά όπως και στην Πελοπόννησο. Τη Δευτέρα ο καιρός χαλάει περισσότερο σε όλα τα ανατολικά ηπειρωτικά και στη νότια Ελλάδα.

Πηγή: ieidiseis 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα