Ελλάδα

Μεγάλη φωτιά τη νύχτα στη στοά Broadway

Στο σημείο έσπευσαν συνολικά 32 πυροσβέστες με 8 οχήματα της Πυροσβεστικής, με τους πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν τουλάχιστον 10 άτομα από τον ημιώροφο

Parallaxi
μεγάλη-φωτιά-τη-νύχτα-στη-στοά-broadway-1193272
Parallaxi

Έκαιγε για 6 ώρες η φωτιά στη στοά του θεάτρου Broadway – 10 απεγκλωβισμοί και πυκνοί καπνοί

Μεγάλη φωτιά στη στοά του θεάτρου Broadway στο κέντρο της Αθήνας. Κλειστοί δρόμοι και καταστροφές. Έκαιγε για 6 ώρες η φωτιά στη στοά του θεάτρου Broadway – 10 απεγκλωβισμοί και πυκνοί καπνοί

Φωτιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο ιστορικό θέατρο Broadway στο κέντρο της Αθήνας, με τους πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν τουλάχιστον δέκα άτομα από την πολυκατοικία που βρίσκεται πάνω από τη στοά, εξαιτίας των πυκνών καπνών.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε από κατοίκους της οδού Αγίου Μελετίου για καπνό να βγαίνει από τη στοά του Θεάτρου «Broadway, η οποία φέρεται να ξεκίνησε από υπόγειο καφέ. Οι πληροφορίες από το Open, αναφέρουν πως το θέατρο έχει καεί ολοσχερώς, καθώς η φωτιά έκαιγε πάνω από 6 ώρες.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, παρά μόνο καπνοί.

Στο σημείο έσπευσαν συνολικά 32 πυροσβέστες με 8 οχήματα της Πυροσβεστικής, με τους πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν τουλάχιστον 10 άτομα από τον ημιώροφο και τον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, εξαιτίας των καπνών.

Στο σημείο ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με την Αγίου Μελετίου, στο τμήμα από την Πατησίων έως την Γ’ Σεπτεμβρίου να είναι κλειστή.

Ακολούθησαν σκηνές αγωνίας καθώς συγγενείς ανθρώπων που βρίσκονταν εντός του κτιρίου προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί τους και να τους δώσουν οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν, καθώς οι διάδρομοι του κτιρίου ήταν γεμάτοι καπνό και δεν ήταν δυνατή η διαφυγή.

Πηγή: ieidiseis

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα