Ελλάδα

Μεγάλη και δύσκολη η φωτιά στη Σιθωνία

Η φωτιά που ξέσπασε μεσημέρι στο όρος Δραγουντέλι της Σιθωνίας εξελίσσεται άσχημα. Διάσπαρτες εστίες υπάρχουν σε πολλά σημεία του δάσους και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι μπροστά μας καθώς πέφτει το σκοτάδι. Συγκεκριμένα άμεσα κινητοποιήθηκαν 56 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται αυτή την ώρα […]

Parallaxi
μεγάλη-και-δύσκολη-η-φωτιά-στη-σιθωνία-653237
Parallaxi
Εικόνα αρχείου

Η φωτιά που ξέσπασε μεσημέρι στο όρος Δραγουντέλι της Σιθωνίας εξελίσσεται άσχημα. Διάσπαρτες εστίες υπάρχουν σε πολλά σημεία του δάσους και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι μπροστά μας καθώς πέφτει το σκοτάδι. Συγκεκριμένα άμεσα κινητοποιήθηκαν 56 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται αυτή την ώρα στην περιοχή του Αγίου Παύλου, πάνω από την ακτή Ελιά, στην πλευρά του Μαρμαρά. Αυτή την ώρα πνέουν δυνατοί άνεμοι και η κατάσταση χειροτερεύει διαρκώς. “Είναι μια δύσκολη φωτιά με διάσπαρτες εστίες” μας δήλωσε πριν λίγο ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής, Αριστείδης Κατιρτζίδης.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα