Ελλάδα

Μετά τον κορονοϊό, πιο συχνά οι άνθρωποι παθαίνουν κρίσεις πανικού σε συναυλίες

Θεραπεύτρια άγχους τόνισε στο BBC ότι δεν εκπλήσσεται που οι άνθρωποι μπορεί να δυσκολεύονται να βγαίνουν ξανά έξω

Parallaxi
μετά-τον-κορονοϊό-πιο-συχνά-οι-άνθρωπο-358762
Parallaxi

Αυτή είναι η διαπίστωση της τραγουδίστριας Maggie Rogers, που, όπως ανέφερε σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram, βλέπει περισσότερους ανθρώπους να λιποθυμούν και να παθαίνουν κρίσεις πανικού στις συναυλίες της.

Αυτό οφείλεται στο ότι οι άνθρωποι ήταν μακριά από πλήθη και συναυλίες για μεγάλο χρονικό διάστημα τον καιρό της πανδημίας του του κορονοϊού, τόνισε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στο BBC. Σε ανάρτησή της στο Instagram, ζήτησε από τους θαυμαστές της να πίνουν υγρά και να προσέχουν τους άλλους γύρω τους.

Η θεραπεύτρια άγχους Άντζελα ΜακΜίλαν τόνισε στο BBC ότι δεν εκπλήσσεται που οι άνθρωποι μπορεί να δυσκολεύονται να βγαίνουν ξανά έξω.

«Νομίζω ότι τα lockdown δημιούργησαν μια κατάσταση που οι άνθρωποι ήταν στο σπίτι, δεν ήταν περιτριγυρισμένοι από πολλούς ανθρώπους» πρόσθεσε.

«Υπήρχε πολύς φόβος και άγχος γύρω από την επαφή με άλλα ανθρώπινα όντα όταν υπήρχε πρόσβαση σε δυνατούς θορύβους ή μουσική» σημείωσε.

«Δεν μπορούσαμε να τραγουδήσουμε την αγαπημένη μας μουσική, δεν μπορούσαμε να χορέψουμε με άλλους ανθρώπους» ανέφερε η Maggie Rogers. «Και νομίζω ότι μπορεί ακόμα να προκαλεί λίγο σοκ και έκπληξη για μερικούς ανθρώπους» είπε.

Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Μάγκι Ρότζερς προσφέρει συμβουλές στους θαυμαστές της για να παραμείνουν ασφαλείς στις συναυλίες της.

Η Άντζελα ΜακΜίλαν έχει επίσης συμβουλές για άτομα που ακόμα προσπαθούν να συνηθίσουν να βγαίνουν τακτικά.

«Νομίζω ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που λέω στους ανθρώπους είναι “να κάνεις πράγματα με τον δικό σου ρυθμό”» ανέφερε.

«Ακριβώς επειδή οι φίλοι σου βγαίνουν έξω κάθε μέρα ή κάνουν πολλά πράγματα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνεις με τον ίδιο ρυθμό με εκείνους» τόνισε.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα