Επικαιρότητα

Μετά τον βανδαλισμό, επανατοποθετήθηκαν τα ενθύμια μνήμης στο σημείο δολοφονίας του Άλκη

Η Parallaxi βρέθηκε στο σημείο λίγες ώρες μετά τον βανδαλισμό των μνημείων - Φωτογραφίες

Γιώργος Σταυρακίδης
μετά-τον-βανδαλισμό-επανατοποθετήθη-936303
Γιώργος Σταυρακίδης

Εννέα μήνες μετά την δολοφονική επίθεση στον Άλκη Καμπανό και ενώ το σημείο της δολοφονίας του στην Οδό Γαζή παραμένει γεμάτο ενθύμια και αναμμένα κεριά στη μνήμη του, η πρωινή εικόνα βανδαλισμού προκάλεσε ανατριχίλα σε κατοίκους και περαστικούς.

Σύμφωνα μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση του, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ προτρέπει οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στην γραμματεία του Συλλόγου στο 2310 305402, ενώ δεσμεύεται να προχωρήσει «σε όλες τις νομικές ενέργειες, ώστε να τιμωρηθεί κάθε υπεύθυνος γι’ αυτήν την αισχρότητα».

Πληροφορίες κατοίκων της περιοχής, μιλάνε για γυναίκα που ζει σε πολυκατοικία κοντά στο σημείο της δολοφονίας που κατέβηκε το πρωί και κατέστρεψε τα αφιερώματα με ψαλίδι, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί οι καταγγελίες.

Η Parallaxi βρέθηκε στο σημείο λίγες ώρες μετά τον βανδαλισμό των μνημείων (εντοπίστηκαν μάλιστα πολλά από αυτά μέσα σε κοντινούς κάδους πεταμένα) και καταγράφει το σημείο για ακόμα μία φορά, όπου κάτοικοι της περιοχής και μέλη του Συλλόγου Α.Σ. ΑΡΗΣ επανατοποθέτησαν τα αφιερώματα του κόσμου για τον Άλκη, τιμώντας με αυτό το ελάχιστο τη μνήμη του νεαρού αγοριού που «έφυγε» τόσο άδικα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα