Ελλάδα

Μια επική εξήγηση όσων συμβαίνουν με τις υποκλοπές

Τι ήξερε και τι δεν ήξερε. Πόσα θες να μας τρελάνεις; 

Parallaxi
μια-επική-εξήγηση-όσων-συμβαίνουν-με-τ-906488
Parallaxi

Λέξεις: Έλενα Μηλιώτη

Εμείς στην αρχή είπαμε δεν κάναμε παρακολουθήσεις, αυτοί όμως μας είπαν ότι κάναμε, μετα εμείς είπαμε εντάξει κάναμε αλλά ήταν επισυνδεσεις. 

Αυτοί όμως μετά επέμειναν ότι ήταν παράνομες παρακολουθήσεις. Μετά εμείς είπαμε ότι εντάξει δεν ήταν επισυνδέσεις, ήταν συνακροάσεις. 

Μετά όμως αυτοί επέμειναν και μετά εμείς είπαμε οτι εντάξει κάναμε παρακολουθήσεις, όμως δεν το ξέρει ο Πρωθυπουργός και μετά αυτοί είπαν ότι το ξέρει, παραιτηθείτε και μετά εμείς είπαμε παραιτούμαστε αλλά όχι για τις παρακολουθήσεις αλλά για το τοξικό κλίμα που αυτοί δημιούργησαν. 

Μετά όμως είπαμε οτι οι παρακολουθήσεις ήταν νόμιμες, και μετά είπαμε οτι μας το ζήτησαν ξένα κράτη, αυτοί μετά είπαν να πούμε ποια ξένα κράτη, και μετά εμείς είπαμε αλλά μετά αυτοί διέψευσαν οτι μας το ζήτησαν και μετά και μετά εμείς είπαμε εντάξει μπορεί και να μην μας το ζήτησαν αυτοί.

Αλλά ο Πρωθυπουργός δεν ήξερε τι γίνεται σε αυτό που ανέλαβε και μετά εμείς είπαμε δεν παραιτούμαστε για το τοξικό κλίμα αλλά τελικά παραιτούμαστε γιατί το ήθελε ο Πρωθυπουργος. 

Και μετά εμείς είπαμε ναι εντάξει κάναμε παρακολουθήσεις αλλά ήταν νόμιμες, και μετά αυτοί μας είπαν να δώσουμε στοιχεία της νομιμοποίησης των παρακολουθήσεων και μετά εμείς είπαμε οτι εντάξει η εισαγγελέας μπορεί και να μην ήξερε τα ονόματα για τα οποία έδινε άδεια και μετά εμείς είπαμε ότι ίσως τελικά και να μην ξέρουμε ποιος μας το ζήτησε και μετά εμείς είπαμε ότι μπορεί και να μην ξέρουμε γιατι τους παρακολουθούσαμε. 

Μετά αυτοί μας είπαν να δώσουμε αναλυτικά εξηγήσεις και μετά εμείς είπαμε οτι για να τους παρακολουθούμε σίγουρα φταίνε κι αυτοί κι έχουμε τα προσωπικά τους δεδομένα και μετά εμείς είπαμε οτι στην τελική φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ απο το 2015. Όλα στο φως!

Αυτό ακριβώς και τίποτα άλλο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα