Ελλάδα

Μήνυση – Καταγγελία Καμμένου για επίθεση από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος Μαρινάκη

Κλιμακώνεται η υπόθεση.

Parallaxi
μήνυση-καταγγελία-καμμένου-για-επίθ-477381
Parallaxi
ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο Πάνος Καμμένος σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από ΜΜΕ χθες (Παρασκευή 16 Αυγούστου) δέχθηκε μαζί με την οικογένειά του αποδοκιμασίες και επίθεση με γιαούρτια στην Μήλο όταν κατέφθασε στην μαρίνα του Αδάμαντα ανήμερα Δεκαπενταύγουστου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν αρχικά κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου οι άγνωστοι του επεισοδίου φέρονταν πως ήταν κάτοικοι – επισκέπτες του νησιού.

Σύμφωνα όμως με όσα καταγγέλλει ο κ. Καμμένος τα άτομα που του επιτέθηκαν “κατέβηκαν από το σκάφος του Βαγγέλη Μαρινάκη, που ήταν δεμένο στο ίδιο λιμάνι” με το σκάφος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σύμφωνα με τα όσα φέρονται πως δήλωσε το περιβάλλον του Πάνου Καμμένου, στο επεισόδιο τραυματίστηκε η σύζυγος του προέδρου των ΑΝΕΛ, κ. Έλενα Τζούλη, με κάκωση κάκωση στον αριστερό της βραχίονα ενώ ένας από τους φερόμενους ως δράστες πέταξε το κινητό της στη θάλασσα. Να σημειωθεί πως έχουν δημοσιευθεί διαδικτυακά και σχετικά έγγραφα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύθηκε η κ. Τζούλη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το θερμό επεισόδιο συνεχίσθηκε παρουσία των αρχών που κλήθηκαν από τον Πάνο Καμμένο και έφθασαν στο σημείο ενώ εξήλθε από το σκάφος του και ο κ.Μαρινάκης.

Όπως περιγράφεται το περιστατικό υπήρξε έντονη αψιμαχία μεταξύ κ. Μαρινάκη και Πάνου Καμμένου – Έλενας Τζούλη με τον κ. Μαρινάκη να φέρεται να λέει για το επεισόδιο «πώς μπορείτε να το αποδείξετε, εγώ θα πω ότι βγήκαν και τα πέταξαν οργισμένοι Μηλιώτες, και ο Καμμένος από αύριο θα παίζει πρώτη είδηση στα Μέσα μου».

Οι ΑΝΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τόσο στην εν λόγω καταγγελία για την επίθεση όσο και στην υποβολή μήνυσης ενώ γίνεται λόγος πως υπάρχει οπτικό υλικό το οποίο παραδόθηκε στις αρχές.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ:

«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του δέχτηκαν επίθεση στο νησί της Μήλου από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος. Δεν δίστασαν μάλιστα να βιαιοπραγήσουν κατά της συζύγου του Πάνου Καμμένου.

Υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο.

Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη»

Εικόνα από το zougla.gr
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα