Top

Μητσοτάκης: Αν χρειαστεί θα πάρουμε νέα μέτρα τα Χριστούγεννα

Η Όμικρον αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό.

Parallaxi
μητσοτάκης-αν-χρειαστεί-θα-πάρουμε-νέ-847863
Parallaxi
εικόνα SOOC

Παράθυρο για νέα μέτρα λόγω της μετάλλαξης Όμικρον άφησε ανοιχτό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής, την ώρα που είναι έκδηλη η ανησυχία για την μεγάλη μεταδοτικότητα του εν λόγω στελέχους του κορονοϊού.

«Αυτά που ξέρουμε είναι μάλλον ανησυχητικά. Η μόνη απάντηση στην Όμικρον είναι η επιτάχυνση του προγράμματος εμβολιασμών με την τρίτη δόση. Στην Ελλάδα ανοίξαμε την 3η δόση για όλο τον πληθυσμό, είμαστε από τους πρώτους, και αν χρειαστεί να πάρουμε επιπλέον μέτρα θα υλοποιηθούν κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Επίσης, ο πρωθυπουργός, προανήγγειλε μέτρα ανακούφισης για τη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων από τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο. «Η κυβέρνηση θα προνοεί έτσι ώστε να περιορίζει στο μέτρο του εφικτού τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο ενώ θα υπάρξει και θετική πρόνοια για τους αγρότες. Περισσότερες ανακοινώσεις θα κάνω στη συζήτηση του προϋπολογισμού το Σάββατο» είπε ο πρωθυπουργός.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα