Ελλάδα

Μπέζος: Κάποιοι παρενοχλούν ή εκμεταλλεύονται τη θέση τους

''Eίναι γνωστό ότι στο θέατρο υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές.''

Parallaxi
μπέζος-κάποιοι-παρενοχλούν-ή-εκμεταλ-512020
Parallaxi
Στιγμιότυπο Youtube

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η καταγγέλια της Ζέτας Δούκα, σχετικά με την σωματική και ψυχολογική κακοποιήση που δέχτηκε από τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη. Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος βρέθηκε στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει για παρενοχλήσεις και προσβλητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου.

Σύμφωνα με τον κ. Μπέζο, είναι γνωστό ότι υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές, ωστόσο ο ίδιος στα 30 χρόνια της καριέρας του δεν συνάντησε τέτοια φαινόμενα, σχολιάζοντας βέβαια ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Συγκεκριμένα δήλωσε πως: “Κάποιοι παρενοχλούν ή εκμεταλλεύονται τη θέση τους”.

Για τις καταγγελίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία, ο κ. Μπέζος υποστήριξε πως περιμένει την τοποθέτηση του ηθοποιού. Δεν αμφισβητεί τα λεγόμενα της κ. Ζέτας Δούκα, η οποία είναι η πρώτη που κατήγγειλε λεκτική βία από τον ηθοποιό, ωστόσο ο ίδιος δεν παρατήρησε ποτέ κάποια ανάρμοστη συμπεριφορά από τον συνάδελφό του, αναγνωρίζει βέβαια τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Σχετικά με το θέμα της βίας, λέγοντας πως είναι άκρως επικίνδυνο, καθώς “έχουμε την τάση να συνηθίζουμε τέτοια φαινόμενα” και πρόσθεσε πως “δεν μπορείς να επεμβαίνεις είτε σωματικά είτε ψυχολογικά σε κάποιον συνάνθρωπό σου”.

Δείτε επίσης: 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα