Top

Μύκονος: Κύκλωμα διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης

Τι εντόπισε η ΕΛΑΣ.

Parallaxi
μύκονος-κύκλωμα-διακινούσε-μεγάλες-π-475710
Parallaxi
Εικόνα: Γιάννης Λάππας

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα στη Μύκονο, το οποίο φέρεται να διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Μάλιστα, για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε κινηματογραφική επιχείρηση τις τελευταίες 24 ώρες στο νησί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για το πρώτο μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών με αρχηγό έναν σκληρό κακοποιό και ακόμη τρία μέλη.

Η σπείρα εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία και το Λιμενικό έπειτα από επιχείρηση με χρήση drone.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, στις 04-06-2021 μέλη της συμμορίας εισήλθαν στο πλοίο της γραμμής για το νησί των Κυκλάδων, ωστόσο, χωρίς να γνωρίζουν πως παρακολουθούνταν. Το ίδιο συνέβαινε και με τους συνεργούς τους, στα Πατήσια.

Αστυνομικοί από την Υπηρεσία Οργανωμένου Εγκλήματος της Αθήνας σε συνεργασία με την Ασφάλεια του Λιμεναρχείου της Μυκόνου, η οποία έχει πραγματοποιήσει συλλήψεις το τελευταίο χρονικό διάστημα στο νησί, εισέβαλλαν στον χώρο την Παρασκευή υπό άκρα μυστικότητα.

Σημειώθηκαν τέσσερις συλλήψεις σε Αθήνα και Μύκονο, κατασχέθηκαν ναρκωτικά, όπλα και αυτοκίνητα. Εισαγωγές κοκαΐνης γίνονταν από την Ολλανδία.

Το παρελθόν του κακοποιού

Ο αρχηγός της σπείρας στο παρελθόν συμμετείχε σε συμπλοκές με αντίπαλες ομάδες μαφιόζων, αλλά και με αστυνομικούς στην επαρχία. Είχε οργανώσει το κύκλωμα ο ίδιος και το ήλεγχε μέσα από ένα διαμέρισμα στα Πατήσια.

Αποφυλακίστηκε το 2015 αν και είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 47 ετών. Το 2012, η ομάδα κρούσης της συμμορίας, μπήκε με Καλάσνικοφ σε νοσοκομείο των Τρικάλων όπου ο τελευταίος είχε μεταφερθεί από τις φυλακές, προφασιζόμενος ασθένεια.

Η Αστυνομία τον εντόπισε λίγο μετά στον Κόκκινο Μύλο έπειτα από καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών. Μετά την αποφυλάκισή του οργάνωσε την ομάδα του ξανά.

Με πληροφορίες από Ant1/ Alpha

Τι θα γίνει με μουσική και απαγόρευση κυκλοφορίας- Πάρτι σε βίλα στη Μύκονο

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα