Επικαιρότητα

Μυλωνάκης για Ελληνική Λύση: Έστησε την «αποστασία» μου για να μπει Χρυσαυγίτης στη θέση μου

Είπε ότι ο Κ. Βελόπουλος ήθελε να κατεβάσει σε άλλη εκλογική περιφέρεια τόσο τον ίδιο όσο και τους Απόστολο Αβδελά και Αναστασία Αλεξοπούλου με σκοπό να βάλει στη θέση τους άτομα της αρεσκείας του.

Parallaxi
μυλωνάκης-για-ελληνική-λύση-έστησε-τη-998876
Parallaxi

Στην παραίτησή του από την Ελληνική Λύση αναφέρθηκε ο πρώην βουλευτής, Αντώνης Μυλωνάκης.

Να σημειωθεί ότι το κόμμα αποφάσισε να τον στείλει σε άλλη εκλογική περιφέρεια για να είναι υποψήφιος.

Ο Αντώνης Μυλωνάκης είπε μιλώντας στον Ant1 ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος ήθελε να κατεβάσει σε άλλη εκλογική περιφέρεια τόσο τον ίδιο (ο κ. Μυλωνάκης κατεβαίνει στη Θεσσαλονίκη) όσο και τους Απόστολο Αβδελά και Αναστασία Αλεξοπούλου με σκοπό να βάλει στη θέση τους άτομα της αρεσκείας του.

Ανακοίνωση του κόμματος έλεγε ότι οι ανωτέρω μιλάνε με τη ΝΔ για συνεργασία, βασίζοντας το συγκεκριμένο γεγονός σε δημοσίευμα.

Για το δημοσίευμα που τον ήθελε ότι ηγείται μιας ομάδας εντός της Ελληνικής Λύσης, την οποία θα κατευθύνει προς τη Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές, ο Αντώνης Μυλωνάκης, είπε τα εξής:

Πρόκειται για «ένα σχέδιο σκοτεινό, ένα στημένο δημοσίευμα. Έγραφαν ότι εγώ είμαι ο αρχηγός που πήγα να ζεύγξω άλλους δύο βουλευτές για να πάμε στη Νέα Δημοκρατία μετά τους βουλευτές. Ο Θεός, όμως, αγαπά τον κλέφτη, αγαπά και το νοικοκύρη. Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, που ο κόσμος κατάλαβε ότι είναι στημένο και κάλπικο, αντιλήφθηκα ότι είναι δοσμένο από την ίδια την Ελληνική Λύση».

Μυλωνάκης: «Θέλει να βάλει ένα δεξί χέρι του Μιχαλολιάκου,

«Θέλει να βάλει ένα δεξί χέρι του Μιχαλολιάκου, έβγαινε φωτογραφίες μαζί του. Αντέδρασα στην υποψηφιότητά του και με στοχοποίησαν. Ο συγκεκριμένος θα κατέβει στην Αττική. Από τότε ήμουν έτοιμος να φύγω, από τον Σεπτέμβριο που έγινε γνωστό», είπε μεταξύ άλλων ο Μυλωνάκης στον Αnt1.

«Η επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος ούτε με άκουσε, ούτε ζήτησε τη γνώμη μου. Έχετε ακούσει ποτέ να αλλάζει η περιφέρεια έναν μήνα πριν τις εκλογές; Θυμηθείτε ποιοι άνθρωποι της Ελληνικής Λύσης θα μπουν τελικα στη Βουλή», είπε ακόμη.

Τέλος, είπε πως «δεν πρόκειται να πάω στην Νέα Δημοκρατία σε καμία περίπτωση. Θα ιδιωτεύσω και αν κάνω κάτι αργότερα θα είναι κάτι σοβαρό, σε κάποιο μικρό κόμμα».

Πηγή: Ant1

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα