Ελλάδα

Μυτιλήνη: Απολύθηκε ο εθνοφύλακας που απειλούσε να πυροβολήσει πρόσφυγες στο Καρά Τεπέ

Ο συγκεκριμένος πολίτης προκάλεσε σάλο με δημόσια ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Parallaxi
μυτιλήνη-απολύθηκε-ο-εθνοφύλακας-που-656509
Parallaxi
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτός ο “κύριος” απειλεί να δολοφονήσει ανθρώπους. Ανθρώπους που βιώνουν ίσως τις πιο τραγικές ημέρες της ζωής τους. Έχει φυσικά κάνει “private” το προφίλ του από το πρωί αλλά καλό είναι οποίος μπορεί και θέλει να κάνει ένα report στο Facebook! Ελπίζω η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να αναλάβει την υπόθεση και να κοινοποιηθεί παντού το όνομα του από όλους εμάς γιατί πρέπει αυτοί οι άνθρωποι, ανμπορούν να λέγονται άνθρωποι, κάποια στιγμή να έρχονται αντιμέτωποι με τις πράξεις, τα λόγια και τις τοξικές τους απόψεις απέναντι στη ζωή 😡😤 #yperoxesgynaikes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Υπέροχες Γυναίκες (@yperoxes.gynaikes) στις

Με απόφαση του υποστρατήγου διοικητή του Στρατιωτικού Σχηματισμού απολύθηκε από το Τάγμα Εθνοφυλακής στο οποίο ανήκε, «ως μη δυνάμενος να επιστρέψει στην Εθνοφυλακή», εθνοφύλακας από την Καλλονή της Λέσβου.

Ο συγκεκριμένος πολίτης προκάλεσε σάλο με δημόσια ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εικονιζόταν ένοπλος σε παλιότερη άσκηση βολής, στο πεδίο βολής που μετατράπηκε σε δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, αναφέροντας: «εδώ είμαι στο πεδίο βολής που στήνουν τις σκηνές… ανυπομονώ πότε θα ξανακάνουμε βολή αυτή τη φορά με φυσικούς κινούμενους στόχους».

Η απόλυσή του έγινε σύμφωνα με άρθρο στον κανονισμό εθνοφυλακής για λόγους απείθειας ή ασφάλειας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος εθνοφύλακας παρέδωσε, από χθες το απόγευμα, το όπλο του, ενώ από την αρμόδια εισαγγελική Αρχή ζητήθηκε και η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα