Διεθνή

Νέα ανακοίνωση για τους επιβαίνοντες στο ιρανικό αεροπλάνο

Η αεροπορική εταιρεία ανακαλεί προηγούμενη ανακοίνωσή της.

Parallaxi
νέα-ανακοίνωση-για-τους-επιβαίνοντες-290150
Parallaxi

Επιβατικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν 66 επιβάτες συνετρίβη, μετέδωσαν νωρίτερα το πρωί ιρανικά μέσα ενημέρωσης. To αεροπλάνο είχε ξεκινήσει από την Τεχεράνη με προορισμό για την πόλη Yasuj, και συνετρίβη στην πόλη Semirom, 180 χιλιόμετρα πριν τον προορισμό του και 620 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες το αεροπλάνο, ένα ATR-72, εξαφανίστηκε πετώντας κοντά στο Ισπαχάν και τώρα ο αριθμός των αγνοούμενων μοιάζει να μεγαλώνει. H περιοχή που συνετρίβη βρίσκεται στο Κεντρικό Ιράν και περικλείεται από ψηλά βουνά.

Η ιρανική αεροπορική εταιρεία Aseman Airlines ανακάλεσε προηγούμενη ανακοίνωσή της σύμφωνα με την οποία έχουν σκοτωθεί και οι 66 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος  στο νοτιοδυτικό Ιράν, επισημαίνοντας ότι μέχρι στιγμής το αεροπλάνο δεν έχει εντοπιστεί.

“Δεν έχουμε ακόμη καμία πρόσβαση στο ακριβές σημείο της συντριβής και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε οριστικά τον θάνατο όλων των επιβατών” και των μελών του πληρώματος, δήλωσε ο Μοχαμάντ Ταμπαταμπαΐ, ο επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων της εταιρείας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Isna.

Παρακάτω φαίνονται οι οικογένειες, οι συγγενείς και φίλοι των επιβαινόντων στο αεροπλάνο να περιμένουν για νεότερα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα