Διεθνή

Νέα φωτιά στον Κίσσαβο

Στο χωριό Ανατολή του Κισσάβου, μέσα στο χωριό από έκρηξη μετασχηματιστή

Parallaxi
νέα-φωτιά-στον-κίσσαβο-796699
Parallaxi

Φωτιά ξέσπασε πριν μισή ώρα στο χωριό Ανατολή του Κισσάβου, μέσα στο χωριό από έκρηξη μετασχηματιστή. Στην περιοχή μεταβένουν αυτή την ώρα πυροσβεστικά οχήματα σε μια προσπάθεια να ελεγχθεί πριν εξαπλωθεί στο πυκνό δάσος σύμφωνα με πληροφορίες της parallaxi. Στο σημείο πνέουν άνεμοι.

Συνεχίζονται και άλλες φωτιές στο νομό Λαρίσης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε περίπου στη 1 και μισή το μεσημέρι στην περιοχή της Ελασσόνας, σε δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση σε περιοχή ανάμεσα στο Σαραντάπορο και τον Μεταξά Κοζάνης.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής τόσο από τη Λάρισα όσο και από την Κοζάνη -από τη Λάρισα επιχειρούν έξι οχήματα με 12 άνδρες.

Πυρκαγιά ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, περίπου στις 3 το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδιτσομαγούλας, στην Καρδίτσα, σε δύο στάβλους, όπου σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απομάκρυνσης των ζώων. Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και στην ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου, επίσης στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, υπό πλήρη έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε, νωρίτερα το μεσημέρι, σε δασική έκταση στην περιοχή του Ροπωτού του Δήμου Πύλης, στα Τρίκαλα, ενώ «μέτωπο» πυρκαγιάς έχει ανοίξει και στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Να σημειωθεί επιπλέον ότι πυροσβεστικές δυνάμεις της Θεσσαλίας συνδράμουν και στις μεγάλες πυρκαγιές σε Εύβοια και Αθήνα, με περίπου 20 οχήματα και συνολικά περισσότερους από 50 άνδρες, σύμφωνα με το onlarissa.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα