Top

Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία σε βάρος του 22χρονου

Διπλή καταγγελία από κοπέλα.

Parallaxi
νέα-σμύρνη-νέα-καταγγελία-σε-βάρος-του-756959
Parallaxi

Νέα καταγγελία σημειώνεται σε βάρος του 22χρονου φοιτητή, ο οποίος ακολουθούσε γυναίκες δείχνοντας το μόριο του στη Νέα Σμύρνη και κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Συγκεκριμένα, σε διπλή καταγγελία είχε προχωρήσει κοπέλα στη Νέα Σμύρνη πριν το περιστατικό με τη σοπράνο.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η Κατερίνα είχε καταγγείλει το περιστατικό πριν από λίγο καιρό, λέγοντας ότι ο φοιτητής προσπάθησε να αυτοϊκανοποιηθεί έξω από το σπίτι της, ευρισκόμενος στο αυτοκίνητό του.

Μάλιστα, κατά το ίδιο δημοσίευμα, μέσα σε ένα μήνα της συνέβη και πάλι με τον συγκεκριμένο σάτυρο, παρ’ όλο που είχε προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία την πρώτη φορά.

«Ήταν 16.00 το απόγευμα όταν έφευγα από το σπίτι της μητέρας μου μαζί με την αδερφή μου και πηγαίναμε στο δικό μου σπίτι στη Νέα Σμύρνη. Κατεβαίνοντας τον δρόμο, βλέπω ένα αυτοκίνητο να μειώνει ταχύτητα και να σταματάει λίγο πιο πάνω από το σπίτι μου. Εμείς ήμασταν πάνω στο πεζοδρόμιο, περπατούσαμε. Μόλις πλησιάσαμε βλέπω μέσα στο αυτοκίνητο ένα μελαχρινό νεαρό, με κατεβασμένο το τζάμι να έχει έξω το μόριό του και να κάνει άσεμνες κινήσεις. Ταράχτηκα και του φώναζα «τι κάνεις εκεί;». Εκείνος ήταν τελείως ανέκφραστος, έβαλε μπροστά το αμάξι έχοντας το χέρι του στο μόριό του και έφυγε. Πήρα κατευθείαν την αστυνομία τηλέφωνο, μίλησα με γυναίκα αστυνομικό, της εξήγησα τι ακριβώς έχει συμβεί, της έδωσα τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου και το χρώμα και μου υποσχέθηκαν ότι θα ερευνήσουν το θέμα. Προφανώς δεν έκαναν κάτι, γιατί μου συνέβη ακριβώς το ίδιο για δεύτερη φορά μετά από ένα μήνα και μάλιστα έξω από το σπίτι μου», λέει η Κατερίνα.

«Τη δεύτερη φορά ήταν νύχτα και γυρνώντας στο σπίτι μου, είδα απ’ έξω ένα σταματημένο αμάξι με τα φώτα του να με τυφλώνουν.Τον πλησίασα και τον παρακάλεσα να κλείσει τα φώτα. Μόλις έφτασα κοντά, είδα τον ίδιο νεαρό να αυνανίζεται και πάλι μέσα στο ίδιο αυτοκίνητο με τις ίδιες πινακίδες. Εκεί τρόμαξα πολύ γιατί ήταν η δεύτερη φορά που το έκανε αυτό, φώναζα κι αυτός πάλι ατάραχος με το ίδιο ανέκφραστο πρόσωπο έφυγε. Όταν πήγα στην αστυνομία χτες το βράδυ για αναγνώριση, μόλις τον είδα ταράχτηκα γιατί είχε ακριβώς το ίδιο ανέκφραστο βλέμμα», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 22χρονος επιδειξιομανής που πέρασε τη χθεσινή νύχτα στα κρατητήρια αναμένεται να δικαστεί τη Δευτέρα, με απόφαση του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου από το οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα