Νέα στοιχεία για τη 19χρονη που άφησε μωρό σε είσοδο πολυκατοικίας

Σοκάρει η κατάθεσή της.

Parallaxi
νέα-στοιχεία-για-τη-19χρονη-που-άφησε-μω-487252
Parallaxi

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της εγκατάλειψης του βρέφους στη Νέα Ιωνία από την 19χρονη μητέρα του.

Αυτή τη φορά, συγκλονίζει η κατάθεση της ίδιας της μητέρας, η οποία περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς πήρε την απόφαση να αφήσει το βρέφος σε αυτήν την κατάσταση.

«Όταν τη γέννησα, την κράτησα στα χέρια μου ήταν απίστευτο συναίσθημα. Από την άλλη σκεφτόμουν ότι δεν μπορούσα να τη μεγαλώσω. Σκεφτόμουν ότι πρέπει να τη δώσω. Έψαξα και βρήκα το τηλέφωνο από το Κέντρο Βρεφών Μητέρα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω για να το αφήσω έστω και για λίγο εκεί μέχρι να σταθώ στα πόδια μου, αλλά άκουγα συνέχεια ηχογραφημένα μηνύματα. Απελπίστηκα… Δεν είναι σωστό αυτό που έκανα, αλλά δεν έβρισκα άλλη λύση», είπε η νεαρή, σύμφωνα με όσα μεταδίδει τηλεοπτικός σταθμός.

Δείτε επίσης: Βίντεο – Ντοκουμέντο: Η στιγμή που η μητέρα εγκαταλείπει το βρέφος στην πολυκατοικία

«Το παιδί το άφησα στην είσοδο μίας πολυκατοικίας που φωτίζονταν πολύ καλά ώστε να το δουν γρήγορα. Το κούνησα λίγο το σταύρωσα για να το προστατεύσει ο Θεός και με πολύ στεναχώρια έφυγα και πήγα σπίτι μου .Το πρωί είπα στη μητέρα μου ότι το έχω αφήσει σε ένα φίλο μου. Έχω μετανιώσει για την πράξη αυτή. Ό, τι έκανα το έκανα γιατί γιατί πίστεψα ότι έτσι το παιδί μου θα είναι καλύτερα από ότι θα ήταν αν το κρατούσα εγώ .Το κουνούσα και το φιλούσα δεν ήθελα να το αφήσω. Ζητάω επιείκεια και χρόνο να σκεφτώ καθαρά τι θα κάνω με το παιδί μου», υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Η 19χρονη επιθυμεί τώρα να το επισκεφθεί στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται.

Σημειώνεται ότι, αύριο, Δευτέρα, οι δικηγόροι θα προβούν σε μια σειρά από ενέργειες ώστε το νεογέννητο να επιστρέψει στην μητέρα του.

Διαβάστε σχετικά: Αναβλήθηκε η δίκη της 19χρονης που άφησε το μωρό της σε είσοδο πολυκατοικίας

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα