Διεθνή

Νέα Υόρκη: Ομογενής δολοφόνησε τη σύντροφο του – Ισχυρίστηκε ότι έγινε ληστεία

Σύμφωνα με το Foural.com o Οικονόμου σκότωσε τη Σίνγκλερ επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Parallaxi
νέα-υόρκη-ομογενής-δολοφόνησε-τη-σύντ-618461
Parallaxi

Aποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 37χρονος Έλληνας ομογενής έχει συλληφθεί ως ύποπτος για τη δολοφονία της φίλης του με σπαθί στη Νέα Υόρκη.

Ο Πήτερ Οικονόμου, ο φερόμενος ως δράστης του πρωτοφανούς για τη βαρβαρότητα εγκλήματος, κατηγορείται για φόνο καθώς η αστυνομία του Κουίνς υποστηρίζει ότι σκότωσε την σύντροφό του με σπαθί και σφυρί και έπειτα κάλεσε τις Αρχές, ρίχνοντας την ευθύνη σε κακοποιούς.

Η αστυνομία λέει ότι ο Οικονόμου επινόησε μια ιστορία, υποστηρίζοντας στον εκπρόσωπο του 911 ότι κακοποιοί που προσποιούνταν στους αστυνομικούς επιχείρησαν να διαρρήξουν το διαμέρισμά του. Η Daily News, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, αναφέρει ότι ο Οικονόμου είπε στους αστυνομικούς ότι η Σίνγκερ ήταν «στη ντουλάπα».

Ένας γείτονας κατέθεσε ο Οικονόμου πάλεψε με τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τον βάλουν μέσα σε αυτοκίνητο και έσπασε ένα παράθυρο.

Μια σελίδα GoFundMe έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει στην πληρωμή των εξόδων κηδείας της Σίνγκερ. «Η Μίντι ήταν μια καταπληκτική γυναίκα που έζησε τη ζωή έντονα και αγαπούσε πολύ τους φίλους της», αναφέρει η σελίδα. «Ήταν πραγματική έμπνευση για τον χαρούμενο τρόπο ζωής της, ζώντας κάθε στιγμή», προσθέτει.

Το θύμα, η 35χρονη Μίντι Σίνγκερ βρέθηκε νεκρή σε ντουλάπα στο διαμέρισμά της, ενώ το σπαθί ήταν ακόμα καρφωμένο στην πλάτη της.

Oι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη νέα αυτή γυναικοκτονία είναι συγκλονιστικές.

Σύμφωνα με το Foural.com o Οικονόμου, ο οποίος φαίνεται πως όταν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν προέβη στο ειδεχθές έγκλημα, σκότωσε τη Σίνγκλερ επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν στο σημείο του εγκλήματος έφτασαν οι αστυνομικοί, ο άνδρας ήταν σε κατάσταση αμόκ.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ/ New York Daily News/ Foural.com

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα