Νεκρό βρέφος 3 μηνών από επίθεση ροτβάιλερ

Ανείπωτη τραγωδία στα Γλυκά Νερά.

Parallaxi
νεκρό-βρέφος-3-μηνών-από-επίθεση-ροτβάι-487239
Parallaxi
ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αθηναϊκά Μέσα, βρέφος τριών μηνών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, σήμερα το πρωί, φέροντας δαγκώματα σκύλου ράτσας ροτβάιλερ, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το βρέφος φέρεται πως είναι από την περιοχή των Γλυκών Νερών και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το βρέφος βρισκόταν στο σπίτι του όταν δέχθηκε την επίθεση από τον σκύλο ο οποίος άρχισε να το δαγκώνει σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Σύμφωνα με το Πρακτορείο Ειδήσεων:

Ένα κοριτσάκι τριών μηνών έχασε τη ζωή του το πρωί, μέσα στο σπίτι του, στα Γλυκά Νερά, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από τον σκύλο της οικογένειάς του. Το μωρό διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, ο σκύλος της οικογένειας, ράτσας ροτβάϊλερ, επιτέθηκε ξαφνικά στο κοριτσάκι και το δάγκωσε σε πολλά σημεία του σώματός του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στο σπίτι της οικογένειας βρίσκονται αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛΑΣ.

*Με πληροφορίες από huffingtonpost.gr, star.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα