Επικαιρότητα

Νοτοπούλου: Τεράστιες οι ευθύνες της διοίκησης Ζέρβα για το χάλι των αστικών συγκοινωνιών

«Ένα ακόμη λεωφορείο του ΟΑΣΘ με επιβάτες τυλίχθηκε χθες στις φλόγες ενώ εκτελούσε δρομολόγιο» αναφέρει.

Parallaxi
νοτοπούλου-τεράστιες-οι-ευθύνες-της-δ-529602
Parallaxi

«Ένα ακόμη λεωφορείο του ΟΑΣΘ με επιβάτες τυλίχθηκε χθες στις φλόγες ενώ εκτελούσε δρομολόγιο. Το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί σε άλλες παρόμοιες αυταναφλέξεις, όπως αυτές των λεωφορείων της Λειψίας, δημιουργώντας ανησυχίες στο επιβατικό κοινό και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.» αναφέρει σε ανακοίνωση της η βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η απαξίωση του στόλου του ΟΑΣΘ συνεχίζεται και παρά τις επικοινωνιακές προσπάθειες της Διοίκησης του οργανισμού και της ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ότι η κατάσταση με τα λεωφορεία έχει βελτιωθεί, έρχονται συχνά πυκνά τέτοια επεισόδια για να τους διαψεύσουν.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της διοίκησης Ζέρβα είναι τεράστιες για το χάλι των αστικών συγκοινωνιών, καθώς σήμερα η πόλη θα μπορούσε να έχει καινούρια λεωφορεία, αν δεν είχαν ακυρώσει τον διαγωνισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Στην πόλη όμως, θα μπορούσε να κυκλοφορεί και το ΜΕΤΡΟ, αν με προσωπική του ευθύνη ο κ. Μητσοτάκης δεν άλλαζε τον σχεδιασμό για τον σταθμό της Βενιζέλου.

Όσα επικοινωνιακά κόλπα και αν σκαρφιστούν η πραγματικότητα δεν κρύβεται.

Για μια ακόμη φορά καλούμε την κυβέρνηση και τους γαλάζιους τοπικούς παράγοντες να ασχοληθούν με τα πραγματικότητα και όχι την επικοινωνία, να δώσουν λύση στα προβλήματα της πόλης και να σταματήσουν τον εμπαιγμό και την απαξίωση με την οποία αντιμετωπίζουν την Θεσσαλονίκη και τους πολίτες της.

Διαβάστε επίσης:

Μα καλά, μία πόρτα και δύο παράθυρα στα νέα λεωφορεία του ΟΑΣΘ;

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα