Αθλητισμός

Ντέρμπι που τα είχε όλα

Τέσσερα γκολ, ένταση και ανακοινώσεις «σφράγισαν» τη μάχη του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα.

Parallaxi
ντέρμπι-που-τα-είχε-όλα-732374
Parallaxi

Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του! Ο Άρης κρατούσε μέχρι το 87′ μία θριαμβευτική νίκη, όπως έδειχναν ως εκείνο το σημείο τα πράγματα μιας και οι κίτρινοι προηγούνταν με 0-2, όμως όλα άλλαξαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο πρώτο μέρος ο Άρης ήταν ανώτερος και μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Μπερτόγλιο στο 26′.

Ανάλογη η εικόνα και στο δεύτερο μέρος με τους κίτρινους στην κόντρα να «χτυπάνε» για δεύτερη φορά με τον Μάνο που έκανε το 0-2, σε μία φάση για την οποία οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται για φάουλ στο ξεκίνημα της στον Τσιγγάρα.

Ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 0-3 και τα τελευταία λεπτά εξελίχτηκαν σε θρίλερ.

Ο Ίνγκασον μείωσε στο 87′ σε 1-2, καταγράφοντας ένα ακόμη τέρμα στην πιο παραγωγική σεζόν της καριέρα του ενώ ήταν ο πρωταγωνιστής στη φάση με τον μοιραίο Μπουσέ καθώς ο τερματοφύλακας του Άρη «γκρέμισε» τον Ισλανδό στόπερ και χρεώθηκε πέναλτι – μαχαιριά! Ο Βιεϊρίνια «εκτέλεσε» από την άσπρη βούλα για το 2-2 στο 94′, στερώντας μια μεγάλη νίκη από τον Άρη ενώ λίγο έλειψε, οι γηπεδούχοι να φτάσουν σε μια επική ανατροπή!

Παράπονα από τη διαιτησία είχε μετά το τέλος του αγώνα ο Άρης, με την ΠΑΕ να εκδίδει ανακοίνωση στην οποία αναφέρονταν:

«Κύριε Κλάτενμπεργκ να χαίρεστε τον Πολωνό που μας στείλατε. Μετά το 0-2 έκανε ο,τι χρειάστηκε για να το γυρίσει το ματς. Με αποκορύφωμα το ανύπαρκτο πέναλτι! Εκτός του ότι δεν υπάρχει παράβαση, προηγείται φάουλ του Κρμέντσικ στον Δεληζήση. Είτε δεν θέλετε είτε δεν μπορείτε πια!

Όσο για το πανό – ανέκδοτο, που μας πρόσφερε άφθονο γέλιο, περιμένουμε την ευαισθησία της διοργανώτριας και λοιπών αρμοδίων…».

Μεγάλη ένταση στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με τους φίλους της ομάδας να πηγαίνουν στο γήπεδο της Τούμπας και να έχουν «θερμό» τετ-α-τετ με τους παίκτες ζητώντας τους εξηγήσεις για την εικόνα τους.

Τα πράγματα ηρέμησαν μετά από αρκετά λεπτά, με τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να φεύγουν από το γήπεδο της Τούμπας.

Ένταση σημειώθηκε και κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν ο αναπληρωματικός γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης δέχτηκε ένα μπουκάλι από φίλους της ομάδας που κάθονταν στα επίσημα, λίγα λεπτά μετά το 0-2 από πλευράς του Άρη.

https://www.youtube.com/watch?v=It-NbmQGNY4

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα