Ελλάδα

O Αρκτούρος για το αρκουδάκι που είχε χαθεί: Ο Θωμάς είναι… σπίτι

Η νεαρή αρκούδα εντοπίστηκε κοντά σε κατοικημένη περιοχή και η ομάδα του Αρκτούρου ανέλαβε να την μεταφέρει σε ελεγχόμενο περιβάλλον.

Parallaxi
o-αρκτούρος-για-το-αρκουδάκι-που-είχε-χα-1017966
Parallaxi

Ο Θωμάς, ο αρκούδος που είχε γίνει viral πριν λίγο καιρό, βρίσκεται και πάλι στο Διεθνές Περιβαλλοντικό Κέντρο του Αρκτούρου, όπως ανακοίνωσε η ίδια η οργάνωση.

Η νεαρή αρκούδα που επανεντάχθηκε στη φύση πριν λίγο καιρό, εντοπίστηκε πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή και κρίθηκε αναγκαία η επιστροφή του στο κέντρο, όπου θα ζήσει από εδώ και πέρα.

Η ανακοίνωση του Αρκτούρου:

«Ο Θωμάς βρίσκεται και πάλι στο Διεθνές Περιβαλλοντικό Κέντρο ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Η νεαρή αρκούδα που, πριν από λίγες εβδομάδες, επανεντάχθηκε στη φύση εντοπίστηκε από την Ερευνητική Ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Έτσι, σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθείται, κρίθηκε σκόπιμη η «σύλληψή» και επιστροφή του σε ελεγχόμενο πλέον περιβάλλον, όπου και θα ζήσει στο εξής. Η περίθαλψη και ανατροφή ορφανών άγριων ζώων είναι μια περίπλοκη διαδικασία, η οποία δεν έχει πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα και η επιτυχία της εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Σε κάθε περίπτωση, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ επιδιώκει την καλύτερη δυνατή διαβίωση για κάθε ζώο, που αποτελεί πολύτιμο μέρος του φυσικού μας πλούτου.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα