Ελλάδα

Ο Β. Κεγκέρογλου αποχωρεί από τα κοινοβουλευτικά έδρανα

Τέλος από τη Βουλή μετά από 23 χρόνια – Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος - Η τελευταία του ομιλία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ολομέλεια

Parallaxi
ο-β-κεγκέρογλου-αποχωρεί-από-τα-κοινοβ-978826
Parallaxi

Θερμό χειροκρότημα από τα έδρανα του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή εισέπραξε ο βουλευτής του κόμματος Βασίλης Κεγκέρογλου, καθώς, όπως αποκάλυψε, πραγματοποίησε την τελευταία του ομιλία στην Ολομέλεια.

Ειδικότερα, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές 2023, καθώς αποφάσισε να εγκαταλείψει τα κοινοβουλευτικά έδρανα μετά από περίπου 23 χρόνια.

Ο κ. Κεγκέρογλου αναμένεται να αφοσιωθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς θα διεκδικήσει τη δημαρχία του δήμου Μινώα-Πεδιάδας.

Το «αντίο» από Παπανδρέου και Γιαννακοπούλου

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σημείωσε για τον κ. Κεγκέρογλου: «Θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία στην νέα φάση της πολιτικής του ζωής, είμαι σίγουρος θα συμβάλει αποφασιστικά στη λειτουργία τοπικής αυτοδιοίκηση».

Από την πλευρά της, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος, Νάντια Γιαννακοπούλου είπε: «Είμαστε βαθιά συγκινημένοι στην κοινοβουλευτική ομάδα καθώς είναι η τελευταία ομιλία του, καθώς ανοίγει μια νέα ρώτα στη πολιτική του ζωή. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, να συνεχίσει να δίνει δυναμικές μάχες στη νέα αυτή πορεία».

Η τελευταία ομιλία του Βασίλη Κεγκέρογλου στη Βουλή:

ΠΗΓΗ ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα