Ελλάδα

Οι Αντετοκούνμπο διέκοψαν τη συνεργασία με τον Α. Κοψιάλη – Πώς θα δοθεί το σπίτι στην Ακρόπολη

Λόγω των αναρτήσεών του γνωστού influencer για το βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Parallaxi
οι-αντετοκούνμπο-διέκοψαν-τη-συνεργα-841049
Parallaxi
Πηγή: Twitter

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία της με τον instagramer Αλέξανδρο Κοψιάλη λόγω των αναρτήσεών του για το βιασμό στη Θεσσαλονίκη.

Πώς όμως συσχετίστηκε η υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, ο influencer Αλέξανδρος Κοψιάλης και τα αδέλφια Αντετοκούνμπο; Τι θα γίνει με τον διαγωνισμό για το σπίτι στην Ακρόπολη; Και πώς έπαιξε ρόλο το twitter και τα social media σε όλα αυτά;

Η σύνδεση του Αλέξανδρου Κοψιάλη με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη έγινε μέσω του Δημήτρη Φιντιρίκου. Ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε ανάμεσα στα ονόματα που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης. Τότε, ο Κοψιάλης υπερασπίστηκε τον φίλο του με μερικά stories στο Instagram.

Τις επόμενες ημέρες όμως, το hashtag #cancel_kopsialis πλημμύρισε το twitter με αμέτρηστες επιθέσεις κατά του influencer. Με αφορμή τον Ηλία Γκιώνη, τον ακτιβιστή που έχει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας, μέσω του προφίλ του στα social media. Παράλληλα, χρήστες του twitter, «ανακάλυψαν» πως ο γνωστός Influencer έκανε like σε πολλά ομοφοβικά σχόλια εναντίον του Γκιώνη.

Ανάμεσα στα tweets κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ήταν και πολλά που καλούσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τερματίσει τη συνεργασία του μαζί του.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είναι ο κορυφαίος Έλληνας Influencer: Έχει 1,2 εκατομμύρια ακολούθους, συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες, αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πρόσφατα. Με τον πρωταθλητή και τον MVΡ του ΝΒΑ, μάλιστα, διοργάνωσε τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στο ελληνικό ίντερνετ, δίνοντας δώρο ένα σπίτι με θέα την Ακρόπολη.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα αυτές οι αναρτήσεις όλο και πλήθαιναν, με τον Ηλία Γκιώνη να τον αναφέρει σε μια από τις αναρτήσεις του λέγοντας πως «έχω ενημερωθεί πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γνωρίζει», ρίχνοντας το μπαλάκι στη πλευρά του.

Μετά από τη θύελλα αντιδράσεων, η οικογένεια Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγη. Ετσι με ανάρτησή τους οι «AntetokounBros», ανακοίνωσαν πως ο διαγωνισμός συνεχίζεται, αλλά μόνο από τους δικούς τους λογαριασμούς.

Από τη πλευρά του, αντίστοιχη ανάρτηση έκανε και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης που ανέφερε επίσης πως το όνομά του έχει αναίτια εμπαλκεί με τη λέξη «βιασμός».

Πηγή:iefimerida

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα