Οικονομία

Ανοικτά την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα

Το ωράριο λειτουργίας - Τι αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης για τις προσφορές και τον "θεσμό" του Black Friday

Parallaxi
ανοικτά-την-κυριακή-26-νοεμβρίου-τα-εμπ-1081587
Parallaxi

Ανοικτά θα είναι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα σε όλη την επικράτεια από 11 πμ έως 8 μμ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

«Επίσης, την Παρασκευή 24/11/2023 (Black Friday) και την Δευτέρα 27/11/2023 Cyber Monday οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα έχουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό» σημειώνει ο ΣΕΛΠΕ.

  • Τι αναφέρει ο ΕΣΘ για το Black Friday και τις προσφορές:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι με βάση τον Ν. 5039/ 3-4-2023 επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου.

Η συγκεκριμένη Κυριακή αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τους καταστηματάρχες να αυξήσουν την αγοραστική τους δύναμη, ως συνέχεια της Black Friday, που φέτος είναι στις 24.11.2023.

Όπως είναι γνωστό, η Black Friday είναι ένας θεσμός που σημειώνει άνθηση στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας ιδιαίτερο ενθουσιασμό και προσμονή στο αγοραστικό κοινό για τις προσφορές που υπόσχεται.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης εφιστά την προσοχή στους καταστηματάρχες ώστε να τηρήσουν την νομοθεσία αναφορικά με τη διαδικασία διενέργειας προσφορών, προκειμένου αφενός να προστατευτούν οι καταναλωτές αφετέρου να αποφευχθούν πρόστιμα χωρίς λόγο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα