Αθλητισμός

Ολονύκτια επιχείρηση καθαριότητας μετά τους πανηγυρισμούς

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο από την ομάδα του ΠΑΟΚ έκανε δήλωση ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας

Parallaxi
ολονύκτια-επιχείρηση-καθαριότητας-μ-763234
Parallaxi

ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ Μετά τους πανηγυρισμούς για τη νίκη του ΠΑΟΚ, νίκη και για την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης

Μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς στον Λευκό Πύργο, τον δικό της νικηφόρο αγώνα έδωσε και η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, που μέσα σε χρόνο ρεκόρ παρέδωσε πεντακάθαρη την περιοχή που όλο το βράδυ φιλοξένησε χιλιάδες φίλους της ομάδας που γιόρτασαν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

Εφαρμόζοντας το σχέδιο δράσης που είχε καταρτιστεί από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς υπήρχε ετοιμότητα για την περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ, μετά τους πανηγυρισμούς έπιασαν δουλειά οι εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας, φροντίζοντας για την αποκατάσταση της καθαριότητας στο κέντρο της πόλης.

Πέραν της αποκομιδής απορριμμάτων και του καθαρισμού της περιοχής, στο κέντρο επιχείρησε και υδροφόρο όχημα του Δήμου για την πλήρη επαναφορά του δημόσιου χώρου. Μελανό σημείο ήταν η καύση εννέα κάδων απορριμμάτων σε σημεία του κέντρου της πόλης, που όμως κι αυτοί θα αντικατασταθούν άμεσα.

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο από την ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας δήλωσε:

«Κάθε νίκη είναι χαρά. Κάθε τίτλος είναι περηφάνια. Ό,τι μεγαλώνει τον σύλλογο μεγαλώνει και τη Θεσσαλονίκη. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο”.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα