Top

Ολονύκτιο καρναβάλι στην Πάτρα

Μετά  την Ξάνθη ήρθε η ώρα της πρωτεύουσας του καρναβαλιού να γιορτάσει παρά την καραντίνα.

Parallaxi
ολονύκτιο-καρναβάλι-στην-πάτρα-735518
Parallaxi

Εικόνες τρελού γλεντιού για το καρναβάλι χθες βράδυ στην Πάτρα.

Μετά  την Ξάνθη ήρθε η ώρα της πρωτεύουσας του καρναβαλιού να γιορτάσει παρά την καραντίνα.

Οι εικόνες συνωστισμού στις σκάλες του Αγίου Νικολάου, ιδίως στο σημείο τους προς το κάστρο, καταγράφηκαν όλη τη νύχτα. Και όλα έγιναν στο τέλος της καρναβαλικής μέρας που έμοιαζε να κυλά χωρίς απρόοπτα. Και σε μια πόλη που είναι «κατακόκκινη» από τα κρούσματα.

Νέοι άνθρωποι χωρίς μάσκες και με ένα ποτό στο χέρι διακρίνονται στα βίντεο να περιφέρονται διασκεδάζοντας και παίζοντας με καπνογόνα και πυροτεχνήματα. Πάρτι οργανώθηκαν σε διάφορες γειτονιές.

Το υπαίθριο καρναβαλικό πάρτι, σύμφωνα με το flamis.gr στο Κάστρο της Πάτρας συνεχίστηκε μέχρι τα μεσάνυχτα. Και όσοι βρίσκονταν εκεί ανέβαζαν στα social media φωτογραφίες και βίντεο με βεγγαλικά και αυτοσχέδιες μουσικές που έδιναν τον ρυθμό…!

Οι εικόνες ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών από καταστηματάρχες της Πάτρας, αφού αυτοί παραμένουν κατά τα άλλα κλειστοί… λόγω υγειονομικών κανόνων!

Από τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής ο συνωστισμός ήταν… παρών στην περιοχή του Κάστρου, στην Πάτρα. Νεαροί διασκέδαζαν σαν να μην υπάρχει κορονοϊός. Με τύμπανα έπαιζαν μουσική, είχαν πάρει… ποτό take away και το πάρτι δεν ήθελε πολύ για να στηθεί…

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα