Διεθνή

«Οργή και απογοήτευση» – Εκνευρισμός στο Παλάτι για τα «καρφιά» Χάρι κατά Κάρολου

Καλούν Χάρι και Μέγκαν να παραιτηθούν από τους τίτλους τους

Parallaxi
οργή-και-απογοήτευση-εκνευρισμός-478690
Parallaxi

Εκνευρισμό έχει προκαλέσει στο βρετανικό παλάτι η συνέντευξη που παραχώρησε ο  πρίγκιπας Χάρι στο podcast του Νταξ Σέπαρντ, στην οποία κατηγόρησε έμμεσα τον πατέρα του για τον τρόπο που τον μεγάλωσε σημειώνοντας ότι ήταν γεμάτος «με πολύ πονεμένες στιγμές και δοκιμασίες» και ότι ήθελε να «σπάσει την αλυσίδα» για τα παιδιά του. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, κύκλοι του παλατιού καλούν τον Χάρι και τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν από τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας, ενώ  χαρακτηρίζουν ως «επαίσχυντη» την επίθεση του πρίγκιπα στην οικογένεια του.

Οι ανώτεροι βοηθοί του παλατιού μίλησαν για «απογοήτευση και προδοσία», δηλώνοντας εξοργισμένοι από τη «σοκαριστική» κριτική του Χάρι στον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, ιδιαίτερα μετά τον πρόσφατο θάνατο  του παππού του.

Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος, απάντησε εμμέσως στις κατηγορίες του γιου του, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Sunday Times, ανακοίνωσε στο παλάτι ότι όταν γίνει βασιλιάς θα ανοίξει τα παλάτια στον λαό  ώστε να τον φέρει πιο κοντά στον θεσμό της μοναρχίας.

Ο Κάρολος σχεδιάζει να μετατρέψει τις βασιλικές κατοικίες από «ιδιωτικούς χώρους σε δημόσιους», σημειώνει το δημοσίευμα. Η απόφαση αυτή, την οποία φέρεται να έχει ανακοινώσει τόσο στην βασίλισσα Ελισάβετ όσο και στον γιο του Ουίλιαμ και στη σύζυγό του, Κέιτ , αφορά τόσο τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το κάστρο του Windsor όσο και το Balmoral, το Sandringham και το Clarence House.

Πάντως, μετά την τελευταία «έκρηξη» του Χάρι, τα φώτα έχουν στραφεί στην επικείμενη επίσκεψή του στη Βρετανία την 1η Ιουλίου για την αποκάλυψη ενός νέου αγάλματος της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταιάνα, όπου το κλίμα αναμένεται βαρύ.

Πηγή: Daily Mail / skai.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα