Ελλάδα

Οργή Βούρου στο Facebook για τις “μαθήτριες” που σόκαραν χορεύοντας στην παρέλαση

Συνεχίζεται ο σάλος από το στιγμιότυπο στη μαθητική παρέλαση της Νέας Φιλαδέλφειας.

Parallaxi
οργή-βούρου-στο-facebook-για-τις-μαθήτριες-506654
Parallaxi
Εικόνα Στιγμιότυπο Βίντεο παρακάτω

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από την περασμένη Δευτέρα (28/10) βίντεο που καταγράφει ομάδα φερόμενων μαθητριών να παρελαύνει στη μαθητική παρέλαση της Νέας Φιλαδέλφειας στην Αττική, τρόπο τινά χορεύοντας και χειρονομώντας με διάφορους τρόπους. Αρκετοί αναφέρουν πως ο τρόπος που παρέλασε η ομάδα των κοριτσιών αναπαριστά το σκετς των Monty Python «The Ministry of Silly Walks».

Το επίμαχο στιγμιότυπο που καταγράφει την κίνηση των φερόμενων μαθητριών:

Το περιστατικό προκάλεσε ποικίλα σχόλια και έντονη δυσαρέσκεια σε κοινωνικά δίκτυα και μη, με τελευταία την οργισμένη αντίδραση του Γιάννη Βούρου, δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν πρόκειται για μαθήτριες αλλά για άτομα που παρεισέφρησαν φορώντας στολή παρέλασης.

Ο Γιάννης Βούρος σε ανάρτησή του στο facebook σχολίασε έντονα το περιστατικό γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του ’40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του.”

H ανάρτησή του στο facebook:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: BINTEO: Ντοκουμέντο από την άγρια ληστεία 31χρονου στο κέντρο Θεσσαλονίκης

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα