Top

ΟΣΕΘ: Μάσκες σε ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ για επιβάτες που δεν έχουν

Όσα σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ κ. Γιάννης Τόσκας.

Parallaxi
οσεθ-μάσκες-σε-οασθ-και-κτελ-για-επιβάτ-565888
Parallaxi
Εικόνα αρχείου: Αργύρης Καράγιωργας

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης θα προμηθεύσει στον ΟΑΣΘ και στο ΚΤΕΛ μάσκες προκειμένου να διανέμονται σε επιβάτες που βρίσκονται εντός των λεωφορείων και δεν έχουν μαζί τους, σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ κ. Γιάννης Τόσκας μιλώντας στην εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» του Radio North 98.

Ο ίδιος είπε πως άμεσα σχεδιάζεται να τοποθετηθούν εντός των λεωφορείων αυτοκόλλητα με τους κανόνες που πρέπει να τηρούν οι επιβάτες εντός των οχημάτων. Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα οι περισσότεροι επιβάτες φορούν μάσκες και κρατούν αποστάσεις, χωρίς να λείπουν βέβαια και οι απείθαρχοι. Σημείωσε πως καθημερινά πραγματοποιούνται έλεγχοι, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί τηρούνται μέσα στα λεωφορεία.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ αναφέρθηκε και στην ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης των λεωφορείων του ΚΤΕΛ στην αστική συγκοινωνία Θεσσαλονίκης. «Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί υλοποιήθηκε σχεδιασμός» σημείωσε. «Όταν αυξηθεί η επιβατική κίνηση μετά την λήξη των πολλών δυσκολιών του κορονοϊού θα ικανοποιηθούν όλο και περισσότεροι πολίτες» είπε ο κ. Τόσκας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα