Επικαιρότητα

Π. Λεκάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα αναδειχτεί ενισχυμένο, αυτοδύναμο και ισχυρό

Ο υποψήφιος βουλευτής Α Θεσσαλονίκης για τις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές

Φίλιππος Δεργιαδές
π-λεκάκης-το-πασοκ-θα-αναδειχτεί-ενισχ-973524
Φίλιππος Δεργιαδές

Την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ, θα αναδειχθεί ενισχυμένο, αυτοδύναμο και ισχυρό από τις εθνικές εκλογές της άνοιξης, εξέφρασε το μεσημέρι ο Πέτρος Λεκάκης, παρουσιάζοντας, σε συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους της πόλης, την υποψηφιότητα του για την Α Θεσσαλονίκης.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει» και ανακάμπτει στη συνείδηση των πολιτών και υποστήριξε πως είναι το μόνο κόμμα που εγγυάται την πολιτική σταθερότητα. Όπως είπε, ο Μητσοτάκης επενδύει στο κλίμα αστάθειας και σχεδιάζει επαναλαμβανόμενες εκλογές, ο Τσίπρας προτάσσει τη θέση ότι μόνο ο πρώτος μπορεί να αναδείξει πρωθυπουργό ενώ ο Ανδρουλάκης εξαρχής έχει θέσει το θέμα των συνεργασιών, ώστε να μην υπάρξει πολιτική αστάθεια.

«Μιλάμε για κυβέρνηση συνεργασίας σε προγραμματική βάση και σε σοσιαλδημοκρατική κατεύθυνση», τόνισε και ανέφερε πως δεν είναι τυχαίο ότι πλέον όλοι ασχολούνται με το ΠΑΣΟΚ. «Το ΠΑΣΟΚ αυξάνει δυνάμεις, ενοχλεί  και γι αυτό έχει στοχοποιηθεί», σημείωσε και σχολίασε ότι όλοι προσέχουν «τι κάνει και τι λέει ο Ανδρουλάκης».

Είμαι έτοιμος να δοκιμαστώ στις εθνικές εκλογές

«Είμαστε έτοιμοι για τις εθνικές εκλογές και γι αυτό καταθέσαμε πρώτοι πρόγραμμα θέσεων και ανακοινώσαμε υποψηφίους», είπε και ανέφερε ότι ο στόχος του κόμματος στην Α Θεσσαλονίκης είναι η εκλογή δύο βουλευτών. Όπως είπε, ο ίδιος, μετά από θητείες σε θέσεις ευθύνης σε δύο διοικήσεις του δήμου Θεσσαλονίκης, νιώθει έτοιμος να δοκιμαστεί στις βουλευτικές εκλογές και πως δεν προτίθεται να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Μάλιστα ενισχύοντας τη θέση του για τις συνεργασίες είπε ότι στο δήμο Θεσσαλονίκης, διαφορετικοί πολιτικά συνδυασμοί και πρόσωπα, συνεργάστηκαν για το καλό της πόλης, εξηγώντας παράλληλα ότι τα κόμματα πρέπει να αποφύγουν να εμπλακούν άμεσα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν θεωρεί και αντιφατικό το γεγονός, στελέχη που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και συνεργάζονται στο πλαίσιο της διοίκησης Ζέρβα και ταυτόχρονα να είναι και υποψήφιοι βουλευτές Θεσσαλονίκης με διαφορετικά κόμματα.

Ερωτηθείς για τις δημοτικές εκλογές, τόνισε ότι στην παρούσα συγκυρία, αυτό που προέχει είναι οι εθνικές εκλογές και πως υπάρχει χρόνος για τα δημοτικά πράγματα. Ωστόσο, όπως είπε η παρούσα διοίκηση είχε να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις, με την υγειονομική κρίση αλλά και την ενεργειακή κρίση, και παρατήρησε ότι θα πρέπει να κριθεί με βάση και αυτά τα δεδομένα, ενώ για τις υποψηφιότητες που ανακοινώνονται για το δήμο Θεσσαλονίκης, σχολίασε ότι «πρέπει να περιμένουμε να δούμε πόσοι θα μείνουν μέχρι το τέλος».

«Είμαι περήφανος για τις επιλογές μου» είπε και πρόσφερε στους δημοσιογράφους ένα «κρεμ» τριαντάφυλλο με πράσινες αποχρώσεις, προερχόμενο ειδικά για την περίπτωση από την Ολλανδία!

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα