Ελλάδα

“Παγώνουν” την Ελλάδα οι αποκαλύψεις για την 22χρονη μητέρα

Κατηγορείται για παιδοκτονία και συλλαμβάνεται σήμερα.

Parallaxi
παγώνουν-την-ελλάδα-οι-αποκαλύψεις-284171
Parallaxi

Εξιχνιάστηκε η πολύκροτη υπόθεση με το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε, το περασμένο Σάββατο, σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, στη Νέα Σμύρνη. Μητέρα είναι μια φοιτήτρια η οποία ομολόγησε ενώ ανακρινόταν χθες.

Η κοπέλα, που κατοικεί στη Νέα Σμύρνη, είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, την οποία προσπάθησε να αποκρύψει από τους οικείους της. Όταν γέννησε, σε κατάσταση πανικού όπως είπε σε αστυνομικούς, προσπάθησε να αποκρύψει το γεγονός και στη συνέχεια εγκατέλειψε το νεογέννητο αγοράκι με τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε ένα σεντόνι και μέσα σε μια πλαστική σακούλα στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας.

Η νεαρή προσήχθη στην ΓΑΔΑ όπου ομολόγησε, ενώ ταυτοποιήθηκε ότι είναι η μητέρα του άτυχου βρέφους.  Η φοιτήτρια, έπειτα από την εξέτασή της από αστυνομικούς, διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί η 22χρονη που κατηγορείται για παιδοκτονία μετά από προθεσμία που έλαβε από την 15η Τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Η δικαστική λειτουργός μετέβη στην κλινική όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη η κοπέλα και όρισε την απολογία της για την Παρασκευή εφόσον η κατηγορουμένη είναι σε θέση να δώσει εξηγήσεις.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της 22χρονης σπουδάστριας, Αλέξανδρο Αλεξιάδη η εντολέας του «έχει καταρρεύσει ψυχολογικά καθώς όσο περνούν οι ώρες αντιλαμβάνεται την πράξη της». Ο συνήγορος δήλωσε πως η νεαρή σπουδάστρια «Μετανιώνει για ό,τι έκανε» και τόνισε πως «οι ειδικοί αποδίδουν την συμπεριφορά της σε επιλόχεια κατάθλιψη. Εμείς, ως νομικοί παραστάτες της, θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, που είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδείξει πως η πράξη της έγινε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση». (Πηγή: ΑΠΕ)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται στο φως και σοκάρουν την κοινή γνώμη η οποία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις, η φοιτήτρια φέρεται να ομολόγησε πως έκρυβε την εγκυμοσύνη από την μητέρα της με την οποία διέμενε -μπορούσε να το κάνει εξαιτίας του σωματότυπού της-, γέννησε το παιδί στην μπανιέρα του σπιτιού, έκοψε με ψαλίδι τον ομφάλιο λώρο, τύλιξε το μωρό και το έριξε έξω από το παράθυρο στον ακάλυπτο φοβούμενη μην επιστρέψει η μητέρα της.

Υπάρχουν φόβοι πως το βρέφος, γλίτωσε της πτώσης στον ακάλυπτο καθώς προσγειώθηκε σε επιφάνεια διχτυού αλλά απεβίωσε περίπου 12 ώρες μετά από την πτώση από ασιτία και άλλη φροντίδα.

Η νεαρή μητέρα ομολόγησε την πράξη της, προσκομίστηκε φρουρούμενη σε νοσοκομείο για να εξεταστεί γυναικολογικά αλλά και από ειδικούς για την πιθανότητα επιλόχειου κατάθλιψης και σήμερα σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για παιδοκτονία και θα λογοδοτήσει για την πράξη της αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεών της.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα