Διεθνή

Παράνομο πάρτι 5000 ανθρώπων

Οι κατασκηνωτές μαγνητοσκοπήθηκαν από περιοχές του κεντρικού δρόμου σε μια παράνομη συγκέντρωση

Parallaxi
παράνομο-πάρτι-5000-ανθρώπων-745419
Parallaxi

Περισσότερα από 5.000 άτομα παρευρίσκονται σε παράνομο πάρτι στο εθνικό δάσος του Τορόντο στην Αριζόνα Το απροσδόκητο πλήθος ανακάλυψε το Σάββατο αστυνομικοί προστασίας δασών όταν περιπολούσαν μέρος του δάσους

Για συγκεντρώσεις άνω των 75 ατόμων σε δασικές εκτάσεις, το εθνικό δάσος του Τοτόν απαιτεί την υποβολή και έγκριση αιτήσεων άδειας πριν από κάθε εκδήλωση.

Οι κατασκηνωτές μαγνητοσκοπήθηκαν από περιοχές του κεντρικού δρόμου σε μια παράνομη συγκέντρωση που οδήγησε σε επείγουσα εκκένωση για ποικιλία παραβιάσεων της κυκλοφορίας, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Οι παραβιάσεις περιελάμβαναν υπερβολική ταχύτητα, απερίσκεπτη λειτουργία οχημάτων, μπλοκαρισμένους δρόμους, παράνομη χρήση πυροτεχνημάτων, σκοποβολή με άγνωστα backstops και DUI, σύμφωνα με μια δημοσίευση στο Facebook από την Υπηρεσία Δασών των ΗΠΑ.

Ο Sandy Bahr, ο οποίος είναι διευθυντής του Sierra Club Grand Canyon Chapter, είπε στο πρακτορείο ειδήσεων της Αριζόνα KPHO ότι το γεγονός την τρομάζει. «Ότι πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με αυτούς τους τύπους δραστηριοτήτων σε έναν τομέα – θα είναι εξαιρετικά καταστροφικό», είπε.

Αξιωματούχοι του δάσους ανέφεραν ότι μια ιατρική εκκένωση με ελικόπτερο ήταν απαραίτητη μετά τη σύγκρουση δύο ποδηλάτων και οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε έναν τραυματία, επειδή άνθρωποι μπλόκαραν τους δρόμους.

Η εκπρόσωπος του εθνικού δάσους του Τοτόν, Σούζαν Μπλέικ, δήλωσε ότι υπήρχαν επίσης περιστατικά ιππασίας παρευρισκομένων με παιδιά στα οποία δεν δόθηκε κράνος για προστασία. “Αυτή είναι μια περιοχή OHV [εκτός αυτοκινητόδρομου οχήματος]. Αλλά νομίζω ότι το πραγματικό ζήτημα εδώ είναι τα μεγάλα πλήθη », δήλωσε ο Blake.

Για συγκεντρώσεις άνω των 75 ατόμων στη γη της Δασικής Υπηρεσίας, το εθνικό δάσος του Τοτόν απαιτεί την υποβολή και έγκριση αιτήσεων άδειας πριν από κάθε εκδήλωση.

Οι αξιωματούχοι του δάσους ολοκλήρωσαν τη δημοσίευσή τους στο Facebook ενθαρρύνοντας το κοινό να τους βοηθήσει να συνεχίσουν να διατηρούν το δάσος ασφαλές και να μιλούν αν αντιληφθούν τέτοια γεγονότα που συμβαίνουν στην εκτεταμένη μάζα γης.

“Μην γίνετε μέρος του προβλήματος. Αναφέρετε αυτές τις παράνομες εκδηλώσεις συναντήσεων στο Facebook στα περιφερειακά μας γραφεία », είπαν στην ανάρτηση.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα