Ελλάδα

Παρέλαβε τις καταγγελίες ο Φιλιππίδης και ετοιμάζει την απάντηση του

Σκέψεις στα τηλεοπτικά κανάλια να μην προβάλλουν σε επανάληψη σειρές που πρωταγωνιστούσε.

Parallaxi
παρέλαβε-τις-καταγγελίες-ο-φιλιππίδη-719950
Parallaxi

Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» οι δικηγόροι του παρέλαβαν τις υποθέσεις που τον αφορούν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ώστε ο ηθοποιός-σκηνοθέτης να ετοιμάσει την δική του απολογία-απάντηση τις επόμενες ημέρες.

Άγνωστος ωστόσο παραμένει ο αριθμός των καταγγελιών που τον αφορούν εκτός από αυτές που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διψήφιο αριθμό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο ηθοποιός δεν θα δώσει το παρών στην συνεδρίαση του Πειθαρχικού όπου θα συζητηθεί η περίπτωσή του, αλλά θα απαντήσει με υπόμνημα και μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ του σε κάποιες από αυτές.

Μετά την απομάκρυνση του από την τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», αλλά και την διαφημιστική καμπάνια της Digea, οι πληροφορίες θέλουν τα τηλεοπτικά κανάλια να σκέφτονται σοβαρά να μην προβάλουν ξανά σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα