Ελλάδα

Παρέμβαση εισαγγελέα με αφορμή το γηροκομείο ακουμπά το πάρτι στη Χαλκιδική

Μετά από έντεκα μέρες κινείται η δικαιοσύνη...

Parallaxi
παρέμβαση-εισαγγελέα-με-αφορμή-το-γηρ-640633
Parallaxi

Χρειάστηκε η αποστροφή του λόγου του Σωτήρη Τσιόδρα, που φωτογράφησε το πάρτι-συναυλία στη Χαλκιδική, για να προκληθεί η παρέμβαση του εισαγγελέα, σε σχέση με την καταγραφή των 36 κρουσμάτων σε γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το TV100 στην Θεσσαλονίκη, ο προϊστάμενος Πρωτοδικών, Στέφανος Ζαρκατζιάς, διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τον οίκο ευγηρίας, προκειμένου να διερευνηθούν ενδεχομένως ευθύνες για τη διασπορά του ιού.

Ασθενής «μηδέν» δε, φέρεται να είναι εργαζόμενος στο γηροκομείο, ο οποίος σχετίζεται με νεαρό, που είχε πάει διακοπές στη Χαλκιδική. Εκεί παραβρέθηκε σε συναυλία και έπειτα επέστρεψε σπίτι του.

Η συναυλία/πάρτι έγινε σε beach bar της Χαλκιδικής, όπου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παραβρέθηκαν περίπου 2.000 άτομα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, από τη συναυλία αυτή βρέθηκαν αρκετοί θετικοί, μεταξύ τους τρεις μπάρμαν και ένας αθλητής από επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου.

Εργαζόμενος δε, κατήγγειλε στο thestival ότι ζητήθηκε από το προσωπικό απόλυτη εχεμύθεια, ωστόσο δεν το θεώρησαν σωστό και μίλησαν. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η επίμαχη συναυλία έγινε στις 2 Αυγούστου στο bar που βρίσκεται στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής.

Η parallaxi την προηγούμενη Δευτέρα είχε δημοσιεύσει εικόνες από το περίφημο πάρτι-συναυλία στην Κασσάνδρα και τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες κατά τον έλεγχο της αστυνομίας για συνωστισμό διαπιστώθηκαν μόνο παραβάσεις για ηχορύπανση, καθώς έγιναν καταγγελίες από κατοίκους του πρώτου ποδιού και επιβλήθηκαν πρόστιμα.

Έκτοτε κυκλοφόρησαν πολλές πληροφορίες για διάδοση του ιού ακόμα και σε γνωστούς αθλητές από άτομα που βρισκόταν μολυσμένα εκεί στη διάρκεια της συναυλίας.

Στα social media κυκλοφορούν δεκάδες εικόνες συνωστισμού στο συγκεκριμένο πάρτι-συναυλία.

Αναμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα