Ελλάδα

Πάτρα: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο των 3 κοριτσιών

Στην ίδια οικογένεια, σε χρονικό διάστημα 3 ετών

Parallaxi
πάτρα-εισαγγελική-παρέμβαση-για-τον-θ-881626
Parallaxi

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για τον θάνατο τριών κοριτσιών, στην ίδια οικογένεια, σε χρονικό διάστημα 3 ετών στην Πάτρα.

Την ώρα που παραμένει απροσδιόριστη- ακόμη- η αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο Παίδων, πριν από περίπου δέκα ημέρες, ο εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop, διέταξε προκαταρκτική έρευνα αναφορικά με την υπόθεση με τα τρία κορίτσια- από την ίδια οικογένεια- που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια αποχαιρέτησε την περασμένη Πέμπτη την 9χρονη Τζωρτζίνα σε κλίμα ανείπωτης θλίψης, το 2020, τη μερικών μηνών Ίριδα λόγω μιας σπάνιας νόσου φλεβοκόμβου και το 2019 την 3,5 ετών Μαλένα λόγω ηπατικής ανεπάρκειας.

Οι δραματικές ώρες των γονιών

«Τον Μάρτιο του 2019, η κόρη μας διαγνώσθηκε με λεμφαδενίτιδα τραχήλου δεξιάς γνάθου. Η παιδίατρος μας παρέπεμψε για περαιτέρω έλεγχο, γιατί υποψιαζόταν λευχαιμία. Στην Αθήνα μας ανακοίνωσαν ότι το παιδί έχει λευχαιμία και έπρεπε να νοσηλευτεί σε ογκολογική κλινική», είπε αρχικά ο πατέρας της Μαλένας, στην εκπομπή «Live News» στο Mega.

«Την 8η ημέρα έγινε η χημειοθεραπεία. Το παιδί της όλες αυτές τις μέρες της νοσηλείας, είχε μια άψογη εικόνα. Έπαιζε στον παιδότοπο, πήγαινε σχολείο μέσα στην κλινική, έκανε όλες τις δραστηριότητες με τους εθελοντές και προς απορία όλων, ήταν το μοναδικό παιδί που έτρωγε και έπαιζε με τέτοια διάθεση», συμπλήρωσε.

Πηγή:iefimerida.gr

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα