Πάτρα: Η μητέρα της 27χρονης εξιστορεί τις κινήσεις της κόρης της την ημέρα που παράτησε το βρέφος

Η κατάθεση της μητέρας της 27χρονης.

Parallaxi
πάτρα-η-μητέρα-της-27χρονης-εξιστορεί-τ-373534
Parallaxi
Alex Pasarelu/ Unsplash

Για τις κινήσεις της κόρης της την ημέρα που παράτησε το βρέφος στη θάλασσα μίλησε η μητέρα της 27χρονης, σε βάρος της 27χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα η αιτία του θανάτου του βρέφους ήταν «πνιγμός εντός θαλασσίου ύδατος».

Στην κατάθεσή της, η μητέρα της 27χρονης περιέγραψε πώς ανακάλυψε ότι η κόρη της ήταν έγκυος και είχε γεννήσει, όπως και τις κινήσεις της νεαρής γυναίκας την ημέρα που εγκατέλειψε το βρέφος στην παραλία. «Η κόρη μου πέταξε το βρέφος στη θάλασσα και πήγε να ξαπλώσει…», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων η γυναίκα στην κατάθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα RealNews.

Η μητέρα της 27χρονης κατέθεσε ότι το πρωί της 12ης Φεβρουαρίου- ημέρα που εντοπίστηκε το νεκρό βρέφος- της τηλεφώνησε η κόρη της. «Μου είπε ότι είχε ένα έκτακτο χειρουργείο και έπρεπε να της πάρω κάποια φάρμακα – και συγκεκριμένα παυσίπονο και ένα φαρμακευτικό σπρέι για πληγές – και να επιστρέψω σπίτι γρήγορα. Τη ρώτησα τι χειρουργείο έκανε και μου απάντησε για κύστες. Τη ρώτησα αν είναι εκεί ο πατέρας της και μου απάντησε θετικά. Όταν ήρθε ο πατέρας της να με πάρει ήταν κάπως στεναχωρημένος και με ρώτησε αν η κόρη μας ήταν έγκυος. Του απάντησα ότι δεν γνώριζα κάτι τέτοιο», ανέφερε η μητέρα της 27χρονης.

Η μητέρα της 27χρονης δήλωσε πως κατάλαβε ότι η κόρη της είχε γεννήσει, αφού είδε τα ράματα στην κοιλιά της και αμέσως κατάλαβε πως επρόκειτο για καισαρική τομή. Ακόμη, λέει πως είχε παρατηρήσει ότι η κόρη της είχε βάλει κάποια κιλά τον τελευταίο καιρό, όμως η ίδια άλλαζε το θέμα κάθε φορά που η μητέρα της τη ρωτούσε σχετικά με αυτό.

Οι δύο γονείς, σύμφωνα με τη RealNews, κατέθεσαν ότι το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις της οικογένειας είχαν διαταραχθεί, επειδή η 27χρονη είχε κάνει σχέση με άνδρα πολύ μεγαλύτερό της, ο οποίος ήταν χρήστης ναρκωτικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αιτία θανάτου του βρέφους στην Πάτρα – Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εις βάρος της μητέρας

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα