Ελλάδα

Πάτρα: Προφυλακιστέοι οι 6 εγκληματικής οργάνωσης που έκαναν ληστείες

Ανάμεσά τους και ο γιος του «Στέλιου» της 17Ν - ΒΙΝΤΕΟ

Parallaxi
πάτρα-προφυλακιστέοι-οι-6-εγκληματική-964734
Parallaxi

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν το απόγευμα της Τρίτης μετά από σύμφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα οι 6 κατηγορούμενοι στην Πάτρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τις ληστείες και την κατοχή εκρηκτικών.

Κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας είχαν οδηγηθεί από νωρίς το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί, όπως αναφέρει το tempo24.gr.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ανήκουν στον αντεξουσιαστικό χώρο και για δύο τουλάχιστον χρόνια έκαναν ληστείες και διακινούσαν ναρκωτικά ενώ υπενθυμίζεται πως στις έρευνες των αστυνομικών βρέθηκε και εκρηκτικός μηχανισμός.

Ανάμεσά στους κατηγορούμενους βρίσκεται ο γιος του «Στέλιου» της 17Ν.

Έξω από το δικαστικό Μέγαρο Πατρών ομάδα ατόμων είχε συγκεντρωθεί και φώναζε συνθήματα συμπαράστασης στους κατηγορουμένους.

Ελεύθερη η 24χρονη φοιτήτρια

Οι συλληφθέντες στην Πάτρα ήταν συνολικά 7. Χθες το μεσημέρι απολογήθηκε η 24χρονη φοιτήτρια η οποία αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχει προκύψει ότι έχουν διαπράξει επτά ληστείες, τρεις σε καταστήματα τραπεζών, τρεις σε υποκαταστήματα ΕΛ.ΤΑ και μία σε κατάστημα Super Market, δέκα κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών και μια διάρρηξη σε σπίτι.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα