Ελλάδα

Πάτρα: Σε καλύτερη κατάσταση ο 9χρόνος με κοροναϊό

Το πρώτο πράγμα που ρώτησε τους γιατρούς.

Parallaxi
πάτρα-σε-καλύτερη-κατάσταση-ο-9χρόνος-μ-592263
Parallaxi
κρεβάτι νοσοκομείο
εικόνα: Αρχείου

Σημάδια βελτίωσης δείχνει ο 9χρονος που νοσηλεύεται με κοροναϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου στο Ρίο. Το παιδί ξεπέρασε τα κρίσιμα 24ωρα και βγήκε από τον μη επεμβατικό αναπνευστήρα και υποστηρίζεται με απλή μάσκα οξυγόνου.

Τα σημάδια βελτίωσης της υγείας του είναι τέτοια που κάνει τους γιατρούς να αισιοδοξούν ότι τις επόμενες ώρες ίσως πάρει εξιτήριο από τη ΜΕΘ για την απλή κλινική COVID. Μάλιστα το 9χρονο παιδί συνομίλησε με τους γιατρούς και τους ρώτησε αν η βαριά πνευμονία από την οποία νοσεί είναι επίπτωση του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του 9χρονου, νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα», είχε διαγνωστεί θετική στο μεταλλαγμένο στέλεχος κοροναϊού, με αποτέλεσμα, όπως λένε, να κολλήσει τον σύζυγο και τα δύο τους παιδιά.

«Της συζύγου ήταν ο μεταλλαγμένος ιός, άρα κι εμείς από τη σύζυγο κολλήσαμε, άρα από αυτόν θα είναι», είχε δηλώσει στο MEGA προ ημερών ο σύζυγός της.

Σημειώνεται ότι παρόλο που τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας νόσησαν ελαφριά, ο 9χρονος παρουσίασε υψηλό πυρετό από την περασμένη Τετάρτη και πέντε μέρες μετά εισήχθη στο νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από Mega

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα