Ελλάδα

Πάτρα: Τέλος στο θρίλερ με άνδρα που απειλούσε με καραμπίνα

Είχε μαζί του και φιάλη υγραερίου

Parallaxi
πάτρα-τέλος-στο-θρίλερ-με-άνδρα-που-απε-912047
Parallaxi

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 20:00 το απόγευμα, όταν ο 45χρονος άνδρας, που βρισκόταν στην Ακτή Δυμαίων, στο πάρκινγκ Καλεντζώτη, στο κέντρο της Πάτρας, απειλούσε να στρέψει την καραμπίνα του στους αστυνομικούς. Είχε μαζί του μια φιάλη υγραερίου.

Το περιστατικό είχε αίσιο τέλος στις 02:00 τα ξημερώματα, όταν ο 45χρονος άνδρας συνελήφθη, αφού οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πλησιάζουν και να τον αφοπλίσουν.

Νωρίτερα, διαπραγματευτής της αστυνομίας προσπαθούσε να τον πείσει να παραδώσει το όπλο και τη φιάλη υγραερίου, ενώ στο σημείο βρίσκονταν πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του 45χρονου.

Κάποια στιγμή, τον άνδρα, σύμφωνα με το flamis.gr, πλησίασε η κόρη του αλλά εκείνος απείλησε ότι θα βάλει την καραμπίνα στο λαιμό του και θα αυτοκτονήσει. Όπως έλεγε ο ίδιος, ό,τι έκανε, το έκανε γιατί οι αστυνομικοί τους απομακρύνουν από το σημείο όπου κατασκηνώνουν.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει επί πολλές ώρες για λόγους ασφαλείας την περιοχή, ενώ σε ετοιμότητα βρισκόταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή: newsit.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα