Ελλάδα

Περιστέρι: Μαρτυρικός ο θάνατος της 17χρονης- Όσα λέει η νεκροψία

Είναι τελικά ακόμα μία γυναικοκτονία;

Parallaxi
περιστέρι-μαρτυρικός-ο-θάνατος-της-17χρ-901475
Parallaxi

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, με όλα να συντείνουν στο ότι πρόκειται για νέο θύμα γυναικοκτονίας, από τα χέρια του συντρόφου της.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση του κ. Γιώργου Ντιλέρνια και όπως αναφέρει στο πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα ο Πακιστανός φίλος της, με το όνομα Σάνι, της έκλεισε τη μύτη και το στόμα με τα χέρια του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα τόσο της νεκροψίας όσο και της νεκροτομής, με το αριστερό πίεσε τη μύτη και το κεφάλι και με το δεξί έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο ύφασμα.

Επίσης, στο σώμα της άτυχης κοπέλας, εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις.

Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του 22χρονου – Φέρεται να κρύβεται στα βόρεια προάστια

Στο μεταξύ, ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αστυνομικοί προκειμένου να εντοπίσουν τον σύντροφο της 17χρονης, που εξαφανίστηκε μετά το έγκλημα το βράδυ της Δευτέρας (1/8)

Η αστυνομία αλλά και μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν «χτενίζουν» την Αττική, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο πακιστανικής αγωγής άντρας κρύβεται σε κάποιο σπίτι φιλικού του προσώπου στα βόρεια προάστια και δεν έχει φύγει από τη χώρα.

Πάντως, οι αστυνομικές αρχές δεν αποκλείουν το γεγονός ο φερόμενος ως δράστης να προσέλθει μόνος του στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει.

Πηγη – ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα