Διεθνή

Πέθανε η πρώτη ηθοποιός που υποδύθηκε την Wednesday Addams

Η δουλειά της είχε πρόσφατα αναζωπυρωθεί μετά την ερμηνεία της Jenna Ortega στη νέα σειρά του Netflix

Parallaxi
πέθανε-η-πρώτη-ηθοποιός-που-υποδύθηκε-967006
Parallaxi

Πέθανε η Lisa Loring, η οποία είχε τον ρόλο της Wednesday στο εμβληματικό τηλεοπτικό σόου The Addams Family. Η ηθοποιός πέθανε έπειτα από «ένα μεγάλο εγκεφαλικό», σύμφωνα με το Deadline, σε ηλικία 64 ετών.

Η στενή φίλη της ηθοποιού, Λορ Τζέικομπσον, μοιράστηκε σε μια ανάρτηση στο Facebook την είδηση ​​του θανάτου της στις 28 Ιανουαρίου.

«Με μεγάλη λύπη αναφέρω τον θάνατο της φίλης μας, Lisa Loring. Πριν από 4 ημέρες υπέστη ένα σοβαρό εγκεφαλικό που προκλήθηκε από το κάπνισμα και την υψηλή αρτηριακή πίεση. Ήταν σε υποστήριξη ζωής για 3 ημέρες. Χθες, η οικογένειά της πήρε τη δύσκολη απόφαση να κλείσει τα μηχανήματα και έφυγε χθες το βράδυ», ανέφερε η Τζέικομπσον στην ανάρτηση στα social media.

«Είναι ενσωματωμένη στην ποπ κουλτούρα και στις καρδιές μας πάντα ως Wednesday Addams. Όμορφη, ευγενική, μια στοργική μητέρα, η κληρονομιά της Λίζας στον κόσμο της διασκέδασης είναι τεράστια. Και η κληρονομιά για την οικογένεια και τους φίλους της – ένας πλούτος χιούμορ, στοργής και αγάπης θα μείνει στις αναμνήσεις μας. RIP, Λίζα. Ανάθεμα, κορίτσι… ήσουν πολύ διασκεδαστική» πρόσθεσε.

Η δουλειά της Loring ως Wednesday Addams είχε πρόσφατα αναζωπυρωθεί μετά την ερμηνεία της Jenna Ortega στη σειρά του Netflix. Όπως είχε αναφέρει η Ortega η έμπνευση για τον χορό που έγινε viral ήταν από την Loring.

Πηγή: in.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα