Top

Πέτσας: Ανοίγουν από αύριο τα κέντρα περιποίησης νυχιών

Eίπε ακόμα ότι δεν επιτρέπεται στα σπίτια η συγκέντρωση περισσοτέρων των 9 ατόμων από δυο οικογένειες. 

Parallaxi
πέτσας-ανοίγουν-από-αύριο-τα-κέντρα-πε-611148
Parallaxi

Σε εξέλιξη είναι η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε το άνοιγμα των καταστημάτων περιποίησης νυχιών από αύριο το πρωί. Τα εν λόγω κέντρα θα λειτουργήσουν με τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, όπως και τα κομμωτήρια, και μόνον κατόπιν ραντεβού.

“Τα φαινόμενα μαύρης εργασίας και καταστρατήγησης των υγειονομικών μέτρων στο χώρο αυτό είναι δυστυχώς εκτεταμένα όπως φαίνεται και μία ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σαββατοκύριακο, για αυτό είναι προτιμότερο να λειτουργούν με κανόνες και υγειονομικά πρωτόκολλα” είπε ο κ. Πέτσας και προανήγγειλε ότι οι αναλυτικές λεπτομέρειες θα περιγραφούνμε δελτίο τύπου του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αργότερα σήμερα.

Σε ότι αφορά στην παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ο Στέλιος Πέτσας προειδοποίησε ότι αυτές οι γιορτές δεν μπορούν να γίνουν εστίες διασποράς και τόνισε ότι δεν επιτρέπονται συγκεντρώσεις άνω των 9 ατόμων από δυο οικογένειας, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα είναι από τις 10.

Το λιανεμπόριο παραμένει σε αναστολή. Υπενθύμισε ότι ισχύει το click away και τόνισε ότι για τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία ισχύει ανώτατο όριο πελατών.

Για τις εκκλησίες θα υπάρξει εντός της ημέρας επικοινωνία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα